Ostatnio edytowane przez Gocha2308 ; 01-02-12 o 05:12
Jeśli na starej baterii działa terminal zareklamować zakupioną.![]()
__________________Devices:
BlackBerry 9900 v7.1.0.391
BlackBerry Playbook v2.0.1.328
jeżyny !!! jak już coś![]()
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
nie koniecznie.. z moim boldem tez cos dziwnego sie dzieje.. jak zakupiłem terminal (z allegro) bylo wszystko ok.. do momentu jak wyjechałem i nie miałem dostępu do prądu.. telefon sie całkowicie rozłądował.. podłączenie do zasilania nic nei pomoglo.. wydawało mi sie ze to bateria padła.. kupiłem nową też oryginalną.. i to samo rozładowała sie i nei chciała wstac.. tak wiec wine bateri wyeliminowałem.. zaniosłem terminal do serwisu.. serwis rozkłądał ręce i nie wiedział dla czego tak się dzieje.. tak więc wcale nie musi być to wina bateri tylko terminala, tak jak mój że rozładowywuje baterie do zera.. ja zrobiłem sobie łądowarke .. do samej bateri.. :P po prostu podładuje abterie na krótko .. i potem wkladam do terminala i znowu startuje.
U ciebie blok ładowania jest walnięty .... poczytaj sobie tematy.
W przypadku tutaj opisywanym terminal ładuje sie na starej baterii i na niej startuje po zakupie nie ładuje nie startuje ---> na starej działa ===> uszkodzona bateria, a skoro nowa to dziwne by bawić w takie rzeczy.
__________________Devices:
BlackBerry 9900 v7.1.0.391
BlackBerry Playbook v2.0.1.328
dziwne że cos jest nie tak skoro był w trzech serwisach i nikt nie mógł stwierdzic co sie z nim dzieje.. a co do tego że nowa bateria przepraszam nie doczytałem dobrze..
byla tutaj na forum porada jak ozywić takiego bolda. Chodzilo o zrobienie zwarcia na jakichś elementach pod bateria (chodziło o napięcie elektrostatyczne chyba - naelektryzowal sie i trzeba bylo zwarcie zrobic) poszukaj
Po prostu o rozładowanie bateryjki podtrzymującej, po przez zwarcie jej z masą![]()
Obok karty sim, jak wyciągniesz baterie to ją znajdziesz. :P
BlackBerry Torch 9800 @ 6.0.0.723
BlackBerry Pearl 9105 @ 6.0.0.723
półżywy BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) z BIS PLAY
PalmOne Treo 650
Wysyłkowa naprawa BB - software i drobny hardware.
Było: 7230, 7290, 8100, 8110, 8300, 8310, 8520, 8800, 8820, 9000, 9500, niektóre po kilka razy
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie pomagam na PW!