Witam!
Mam kilka kontaktów, których nie mogę usunąć. Jest na to jakiś sposób oprócz czyszczenia pamięci??
Witam!
Mam kilka kontaktów, których nie mogę usunąć. Jest na to jakiś sposób oprócz czyszczenia pamięci??
Nie mozesz usunac bo ?? co ci sie pojawia ?? powinno sie dac normalnie usunac tzn zaznaczasz kontakt klik przycisk menu wybierasz usun i poszlo![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
Przy usuwaniu nic się nie pojawia.
Po edycji i potem próbie zapisu takiego kontaktu dostaję: "Adres został zaktualizowany z zewnątrz. Zmiany zostaną utracone a przeglądarka zostanie zamknięta" ..!?
dziwne nie spotkalem sie nigdy z takim czymsco ma do tego przegladarka ? spobuj zabiegu z baterka wyciagnij na kilka min jak nie pomoze to niewiem moze ktos inny spotkal sie z czyms takim
![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
Ja miałem tai sam problem na OS 4.5 w 8800, ale problem rozwiązał się w końcu w jakiś sposób sam.
Przy czym kontakty edytowane, przy próbie zapisu mówiły, że nie mogą się zapisać, ale w końcu się zapisywały...
fism: oj... szkoda, że nie wiesz jak to zrobiłeś![]()
nie mam.
Poddałem się! Wyczyściłem pamięć. Wydaje mi się, że zamieszanie powodowały kontakty z karty SIM a potem doszły jeszcze (w większości te same) po synchronizacji. Teraz przed synchronizacją wszystko wyczyściłem i jak na razie robię sync w jedną stroną (komp -> device)
Generalnie stwierdzam, że to telefon dla wytrwałychSzkoda mi go sprzedać