Witam!
jestem przed instalacją BESa w środowisku Excahnge 2010 SP2 - pytanie: będzie to działało? na stronie w specyfikacji podany jest jako ostatni Exchange 2010 SP1..
Witam!
jestem przed instalacją BESa w środowisku Excahnge 2010 SP2 - pytanie: będzie to działało? na stronie w specyfikacji podany jest jako ostatni Exchange 2010 SP1..
powinno zadziałać. ważne żebyś pobrał najnowszego besa. Nic nie tracisz jak spróbujesz i nie zadziała.
Mi dziala, tyle ze mam kilka exch2007 w domenie i maly problem bo bes przestal suportowac cod wiec kalendarze np: spotkania w kalendarzach nie smigaja
Microsoft Exchange Server MAPI Client and Collaboration Data Objects czy jak to zwal
As of BlackBerry® Enterprise Server 5.0 SP3 for Microsoft® Exchange 2010 , Collaboration Data Objects (CDO) will no longer be supported for managing calendars on BlackBerry® smartphones. As a result, the BlackBerry Enterprise Server Trait Tool must be used to enable Microsoft Exchange Web Service on the BlackBerry Enterprise Server.
itp.
aha i troche w shelu musisz poklepac z policy ale to jest w dokumentacji.
kalendarz z exch sp2,sp1 + ostyani rolup dziala a do sp2 aby zadzialal use Trait Tool na besie . PZapewnie dlatego nikt nie pisze o sp2 do exchange. na forum bb opisane jest toto przez ludzi co zrobic aby to zaskoczylo. ale linka nie dam bo jest dopiero 10 rano![]()