Czy każdej firmy np Kingston, sandisk, goodram itp. czy podejdą do BB 9300. Chce kupić kartę 8GB i najlepiej jakiej klasy? Prosiłbym o w miare szybką odpowiedź w FAQ jest tylko do modeli 8900, dalej na forum nie widziałem.
Czy każdej firmy np Kingston, sandisk, goodram itp. czy podejdą do BB 9300. Chce kupić kartę 8GB i najlepiej jakiej klasy? Prosiłbym o w miare szybką odpowiedź w FAQ jest tylko do modeli 8900, dalej na forum nie widziałem.
Klasa na pewno, to nie lustrzanka ani kamera, żeby to miało jakieś znaczenie, chyba że codziennie zgrywasz gigabajty danych i zależy Ci na kilku (no, może kilkudziesięciu) sekundach. Jeśli na karcie pamięci będziesz trzymał kilkadziesiąt zdjęć, kilka giga muzyki i może jakiś film bonusowo, to klasa nie ma żadnego znaczenia.
Firma może mieć znaczenie, ale nie warto inwestować w jakieś super wynalazki z najwyższej półki. Ja zawsze kupuje najtańsze (byle z jakąś tam gwarancją) i jeszcze nigdy nie miałem żadnego problemu.
Kupiłem karta 8Gb firmy: GoodRam class 4, bardzo przyjaźnie telefon z nią współpracuje, nie chce zachwalać żeby się coś potem "nie odmieniło"![]()
Temat można zamknąć proszę pana![]()