Witam,
jestem nowym użytkownikiem forum, ale wieloletnim użytkownikiem BlackBerry.
Zaczynałem na 8700c, potem 8820 dłuuugi czas, a obecnie mam 8520 i 9000, używam obu.
Chciałbym jednak kupić nowszy model i powiem szczerze, że podoba mi się 9780 ale, co pewnie dla wielu oczywiste, podoba mi się także Bold 9900. Wiem, że oba telefony są inne i nie oczekuję pisania dla mnie porównań, bo takowe znajdę bez problemu.
Chciałbym tylko, aby ktoś z Was mi podpowiedział czy jest sens jeszcze kupować BlackBerry 9780? Jaki obecnie jest jego status na rynku? Kiedy można będzie o nim powiedzieć, że jest już stary? Chciałbym zainwestować i zastanawiam się czy to dobry model. Nie chodzi mi tu o jego parametry i funkcje, ale o świeżość i czy wart jest swojej ceny. Jeśli miałbym kupić ten model, to gotówkę mam, ale przy 9900 to już musiałbym część na raty. Pomóżcie, jeśli możecie.
A i jeszcze jedno - mam telefon w Orange, ale jak dziś ustaliłem, nic nie mają ciekawego do zaproponowania w niedalekiej przyszłości jeśli chodzi o BB dla klientów indywidualnych, więc po prostu stiwierdziłem, że sam coś sobie kupię.
Pzdr,
Donnie.

Odpowiedź z cytatem