Te rejestry mam usunięte i wtedy pojawia się wcześniej cytowany tekst.
Te rejestry mam usunięte i wtedy pojawia się wcześniej cytowany tekst.
Masz 3G ze znaczkiem BB oczywiście?
Nie wiem... Na odległość nie jestem w stanie Ci pomóc...
Tak 3G z BB, BBM, Twitter, pogoda też działają jedynie przeglądarka nie działa po BIS-ie a po Wi-Fi
Miałem ten sam problem parę tygodni temu i niestety nie znalazłem rozwiązania. Oczywiście zgłoszenie sprawy w bok play też nic nie dałoPróbowałeś może korzystać z innej przeglądarki np. opery?
Do niedawna Noko83
Powrót do Blackberry
Blackberry 8900
2010 - 2011 Android
LG GT540 - HTC HERO - HTC WILDFIRE - ZTE BLADE
2008 - 2010 Blackberry
71xx - 72xx - 81xx - 83xx - 88xx - 9000
Miałem ten sam problem i zniknął mi (zaczęło działać) w równie nie wyjaśnionych okolicznościach, czego i Państwu życzę.
Teraz walczę z Curve 8520 mojej żony i póki co też brak opcji "internet browser" a BIS działa, sądząc po e-mailach...
Cześć, mam BB 9000. Nie umiem korzystać z wifiProblem polega na tym, że gdy mam pieniądze na koncie i wchodzę w aplikacje web'n'walk to wszystko mi działa, mogę wejść na dowolną stronę internetową. Gdy połączę się przez wi-fi z jakąś siecią i chcę korzystać z internetu to dalej zjada mi kase. Gdy nie mam w ogóle pieniędzy to na samym wifi nie działa. Możecie mi coś poradzić? Potrzeba więcej informacji?
Proponuje wyłączyć usługę pakietowego przesyłania danych GPRS z poziomu zarządzania kontem waszego operatora. w Konfiguracji TCP/IP wyłączyć obsługiwanie APN. Korzystając z BISa terminal łączy(ć się powinien) poprzez apn blackberry.net niezależnie czy go wpiszemy do terminala czy też nie.