Nie mogę w ogóle dołączyć do grupy. Pasek staje w 1/3 tyle...
fajnie masz!![]()
jak masz w kontaktach BBM kogoś kto jest w tej grupie to niech Cię doda po przez wysłanie do Ciebie zaproszenia! Nie znam się za bardzo więc nie będe sie wypowiadać! metoda PRÓB I BŁĘDÓW! ale jeżeli usunąwszy BBM'a ze swojego BB powinnaś mieć gdzieś kopie zapasową kontaktów i teraz nie wiadomo mi czy grupy też zapisuje! o
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
A czemu na akceptację czeka się tak długo?! u mnie akceptacja wisiała 3 dni i nic. ponownie się dodaje. Zobaczymy teraz.
Zapisuje grupy, ale jesli opusciles grupe, to zmieniles jej status na serwerze i musisz zostac ponownie zaproszony przez kogos, kto ma uprawnienia administracyjne w tej grupie.
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:33 ----------
bo ni ma dzemu!
to jak Ci to wisi, to czego sie dopominasz?![]()
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)