Wiesz może mi się po prostu zdawało ;]Napisał rumi[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]Jestem na prawdę pod wrażeniem, jedynie co jest lepsze w WP7 to przeglądarka bo nawet tutaj w emulatorku chodzi to fatalnie / tak samo jak w symbianie ;D tylko ze ma wiecej standardów nawet HTML5.
Mam teraz Nokię 800 i BB 9360 i nie widzę, żeby przeglądarka z tej pierwszej była jakość szczególnie szybsza. Jest za to oczywiscie wygodniejsza bo ekran i większy i dotykowy, więc wiadomo.
Napisał rumi[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Wiecie może jak jest z jakością zdjęć na BB 9360 ?
ładne, tyle że bez AF![]()
Pytanko dla osób które mają BIS w Orange.
Jak kupie 9360 w abo za 32zł z dopłata za tel 649zł to muszę dokupywać BIS czy mam już go w pakiecie. Na stronie Orange nic o Tym nie pisze ;/ ?
"Think Locally,
Fuck Globally"
Zadowolony jestem, kupiłem BB 9360 i będzie mi teraz służył. Fajny sprzęcik ;]
Dzięki za pomoc
Pozostaje kupic 2gi terminal i poprostu go wylanczac po zakonczeniu pracy a raczej ustawic tryb samowylanczania i wlanczania ja tak robie i nie narzekam
---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
Dobrze zrobiles. Mam HTC Wilfire S co prawda wyswietlacz ma maly ale telefon przy takiej eksplatacji jak BB nie wytrzymuje jednego dnia bateria znika w zastraszajacym tempie. Android nie jest tak wspanialy jak opisuja go jego Funboje. Jedynie iOS bije BB OS to juz moja prywatna opinia
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem...
Mając BIS nie mogę sobie w terminalu ustawić godzin w których poczta ma nie być pobierana???? :-O