Witam
Chcę w tym tygodniu zakupić któryś z podanych w temacie telefonów, chodzi o : BB 9360 lub Htc Radar.
Telefon potrzebuję do przeglądania internetu, pobierania i wysyłania wiadomości i wpisów do Facebook'a i Twittera, czasem poczta email ( 10 emaili na tydzień ).
Nie wiem czy jest sens wchodzić w Blackberry, ale już korzystałem z Symbiana i Androida ( systemy kompletnie mi sie nie podobają, obecnie mam andka i muszę go zmienić bo szału można dostać ). W iOS nie mam zamiaru wchodzić, dla mnie jest to os po prostu do grania... znajomy kupił ip 4 i praktycznie cały zawalony jest grami...
W przypadku wp7, fajnie wygląda People Hub i skrzynka pocztowa jest także dość ciekawa.
Początkowo napalałem się na BB 9900 ale jak zobaczyłem ceny...
Obecnie mam abonament w T-Mobile, wolałbym pozostać w tej sieci, chociaż czytałem że w Orange nie ma limitu na BIS, co jest bardzo dużym plusem.
Czy ktoś z was miał do czynienia z WP7 Mango ? Jak to chodzi czy jest warte zachodu, czy lepiej spróbować prostego BB na początek. Zawszę mogę poczekać te dwa miesiące i zakupić 9900, ale czy warto ? Szczerze trochę mnie goni z wymianą telefonu bo ten android mnie już denerwujew dodatku za 2 miesiace umowa wygasa
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
rumi

w dodatku za 2 miesiace umowa wygasa
Odpowiedź z cytatem