Nie zrozum mnie źle. Napisałem tak bo korzystam z bisa w era (bardzo drogiego). Uważam, że w związku z powyższym śmiało można brać bis w orange lub plus (tani). Oczywiście nie nakłaniam Ciebie do jakichkolwiek zmian. To jest Twoja wyłącznie wola. Tylko pewna niemoc popchnęła mnie do takiego sformułowania zdania.
pozdrawiam.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
doczytaj, doczytaj i pochwal się jak będziesz miał odpalony bis.
powodzenia.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
Powiem tak lux - najpierw popytaj czy na 100% tak jest (ja nie sugeruje na 100% - żeby potem nie było), a potem się nam pochwal czy się udało.
Potrzebuje pomocy, nie chce korzystać z usługi BB, zainstalowałem Logicmail, konfigurowane jest poprawnie ale nie chce łączyć się z serwerem , wyskakuje tylko komunikat ConnetionClosed i tyle, wie ktoś co zrobić.
Z góry dzięki
Jak się zapisywałem na forum system odrzucał, jak nie było zaznaczonego BIS lub BES