Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54
    Super Moderator Avatar marbb
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Ząbki
    PIN
    29335CE8
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange / T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.391

Domyślnie OS v7.1 dla BlackBerry 9810 Torch

OS v7.1.0.402 BETA (AllLang)
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

OS v7.1.0.342 Oficjalny (Multilanguage)

OS v7.1.0.284 Oficjalny (AllLang)

OS v7.1.0.258 BETA (AllLang)

OS v7.1.0.205 BETA (AllLang)

OS v7.1.0.190 BETA (AllLang)

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

OS v7.1.0.74 BETA (Multilanguage)
    Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 20-04-12 o 19:05
    BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
    BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
    BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
    BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
    BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188

BlackBerry od 2004

Początkujący Avatar robert110773
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bicester
    PIN
    28D5B8E8
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    T-Mobile UK
    BlackBerry OS
    7.0.0.557

Domyślnie

ktoś ma coś do powiedzenia !? jak działa ten sofcik ?

Zaawansowany Avatar Kermit
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    custom7.1

Domyślnie

Tak samo jak ten 7.1 dla 9900 - słabo na maxa.
    Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

Początkujący Avatar yareck
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Danzig
    PIN
    281D0AE5
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BIS Vodafone IE
    BlackBerry OS
    7.1.0.190

Domyślnie

Cytat Napisał robert110773 Zobacz post
    ktoś ma coś do powiedzenia !? jak działa ten sofcik ?
    Niestety w opcjach "zarzadzanie polaczeniami" nie widze opcji hotspotu, choc chwile po zainstalowaniu cos takiego sie pojawilo!!!!!!
    Poza tym nie widze roznic
    Storm1--->Bold9000--->Storm2--->torch9800--->torch9810 & PB

Moderator Avatar Markowski72
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Mikołów
    PIN
    28DB2ECE
    Model BlackBerry
    9360
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.336

Domyślnie

OS v7.1.0.205 BETA (AllLang) dodany do pierwszego posta
    BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
    BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
    BB 9860 @ 7.1.0.342+
    microSD 8GB+
    BIS T-mobile
    BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!

Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał Kermit Zobacz post
    Tak samo jak ten 7.1 dla 9900 - słabo na maxa.
    A nieprawda, u mnie działa znakomicie w podstawowym telefonie i nie widzę praktycznie żadnych problemów. Hotspot jest, działa.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8520
    BIS/BES
    BES Era
    BlackBerry OS
    4.6.1.305

Domyślnie

wrzuciłem v 7.1.0.205 U mnie jest problem - zniknęły inne języki poza polskim nie widać żadnych aplikacji z poziomu BBdesk. telefon z T-Mobile PL. Macie jakieś pomysły?

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.342

Domyślnie

Cytat Napisał Fraktal5 Zobacz post
    wrzuciłem v 7.1.0.205 U mnie jest problem - zniknęły inne języki poza polskim nie widać żadnych aplikacji z poziomu BBdesk. telefon z T-Mobile PL. Macie jakieś pomysły?
    Witam wszystkich. Parę uwag i spostrzeżeń dotyczących softu do BB. Jeślichodzi o system BB OS 7 to generalnie jest to soft jeszcze bardzo mocno niedopracowany io to bez nzaczenia w jakiej wersji czy 7.0.0.xxx czy 7.1.x.xxx. Obie maja wiele błędów i różnie działają w zależności od tego jak mamy skonfigurowany telefon i jakie aplikacje mamy zainstalowane. Np. mam zainstalowany program Fixmo Tools. bardzo fajny program o ogromnych możliwościach ale na sofcie 7.0.0.585 po odłączeniu ładowarki o godz. 23:00 rano koło godziny 7:00 (przez noc telefon leży w ogole nie używany mam baterie na poziomie 40-50%). Na sofcie innym niz 585 bateria jest w identycznej sytuacji na poziomie 85-90% (generalnie mam cały czas w każdej sytuacji włączony i bluetooth i wifi). Więc widać że coś jest na kompatybilności wersji 7 i aplikacji które w większości przypadków nie sa i nie były testowane na wersji 7.0 (pisałem maile do wielu różnych producentów aplikacji które zakupiłem i 90% z nich mi odpowiedziała że ich aplikacja była testowana tylko na OS 6. App pod OS 7 dopiero powstaje i nie wiadomo kiedy bedzie). Więc widać ze w tej chwili to loteria. To samo dotyczy wersji 7.1 Wszystkie wydane wersje to bety nie testowane do końca na wszystkich i w każdej konfiguracji więc takie przypadku będą się zdarzać. Osobiście teraz mam wersje 7.0.0.296 i jest to wersja dla mojej konfiguracji i aplikacji zainstalowanych w moim telefonie najbardziej optymalna z najmniejszą ilością błędów pomimo że nie jest to ostatnia wydana wersja, ale ostatnia wydana wersja działa beznadziejnie z moimi aplikacjami (chodzi o baterię).
    Fraktal5 ja proponuję ci wrócic do wczesniejeszej wersji stabilnej która działała na twoim telefonie o ile uda ci się to zrobić bo nie do każdej wersji ma np. mogłem wrócic. Życze powodzenia bo przy telefonach z softem 7 szczęscie jest naprawdę potrzebne, przynajmniej na razie.
    Pozdrawiam

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał zborciu Zobacz post
    Witam wszystkich. Parę uwag i spostrzeżeń dotyczących softu do BB. Jeślichodzi o system BB OS 7 to generalnie jest to soft jeszcze bardzo mocno niedopracowany io to bez nzaczenia w jakiej wersji czy 7.0.0.xxx czy 7.1.x.xxx. Obie maja wiele błędów i różnie działają w zależności od tego jak mamy skonfigurowany telefon i jakie aplikacje mamy zainstalowane. Np. mam zainstalowany program Fixmo Tools. bardzo fajny program o ogromnych możliwościach ale na sofcie 7.0.0.585 po odłączeniu ładowarki o godz. 23:00 rano koło godziny 7:00 (przez noc telefon leży w ogole nie używany mam baterie na poziomie 40-50%). Na sofcie innym niz 585 bateria jest w identycznej sytuacji na poziomie 85-90% (generalnie mam cały czas w każdej sytuacji włączony i bluetooth i wifi). Więc widać że coś jest na kompatybilności wersji 7 i aplikacji które w większości przypadków nie sa i nie były testowane na wersji 7.0 (pisałem maile do wielu różnych producentów aplikacji które zakupiłem i 90% z nich mi odpowiedziała że ich aplikacja była testowana tylko na OS 6. App pod OS 7 dopiero powstaje i nie wiadomo kiedy bedzie). Więc widać ze w tej chwili to loteria. To samo dotyczy wersji 7.1 Wszystkie wydane wersje to bety nie testowane do końca na wszystkich i w każdej konfiguracji więc takie przypadku będą się zdarzać. Osobiście teraz mam wersje 7.0.0.296 i jest to wersja dla mojej konfiguracji i aplikacji zainstalowanych w moim telefonie najbardziej optymalna z najmniejszą ilością błędów pomimo że nie jest to ostatnia wydana wersja, ale ostatnia wydana wersja działa beznadziejnie z moimi aplikacjami (chodzi o baterię).
    Nie rozumiem. Piszesz o tym, że soft 7.0 jest niedopracowany, ale powodem wszelkich problemów są... aplikacje, których nie chciało się ich twórcom testować i optymalizować.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.342

Domyślnie

Witam ponownie.
    Odpowiadając koledze fism. Chodzi mi o to że os 7.0 jest niedopracowany i aplikacje niegotowe do tego softu. Jedna sytuacja nie wyklucza drugiej. Podając przykład Fixmo Tools działa dobrze na sofcie 7.0.0.296 a zle na 7.0.0.585, wiec w tym przypadku wina nie lezy po stronie producenta tej aplikacji tylko BB. Pisząc z producentami innego oprogramowania dostałem info ze wersja ich softu powinnna działać na OS 7.0 ale nie ma pewności czy na pewno w każdej sytuacji. Więc jak widzisz kolego są dwie różne strony tych spraw.