BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
poprzednio one uruchomiły się automatycznie -p uruchomieniu BIS pojawiły się wszystkie opcje, samiutenkie. teraz wszystko jest, poza mmsami. a ghdy dzwonie do play i mowie ze nie mam mmsow i dlaczego , każdy daje mi inna odpowiedź-w sensie że mam wpisywać rozne rzeczy w miejsca ktorych w moim telefnie nie ma...zapisywalam krok po kroku gdzie co wpisac a po rozlaczeniu sie okazywalo sie ze takich opcji nie ma .. zreszta nie wierze juz im skoro kazdy mowil cos innego.. skoro nie wlaczylo się automatycznie mimo iz pojawila sie ta mozliwosc wysylania mmsa a nie zapisywania jako kopii roboczej to co teraz? cos mam uzupelnic czy nie? bo juz nie wiem
---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
nie wiem czy to istotne ale ta jezynka raz na jakis czas mi znika... chwile jej nie ma i powraca...:/
To jeszcze zobacz czy w opcje -> urządzenie -> zaawansowane ustawienia systemu -> przeglądarka - dane push masz ptaszki przy wszystkich usługach push. Jeśli to nie pomoże to wygląda mi to na konieczność zmiany OSa.
A jeszcze zapytam dla świętego spokoju: po włączeniu BISa robiłaś restart z wyciągnięciem baterii?
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
tak, wyciągałam baterię... opcje...(urządzenie?takiego czegos nie mam ale szperam w innych miejscach...zaawansowane ust systemu tez nie mam ale weszlam sobie w opcje - opcje zaawansowane - przeglądarka-dane push i mam te ptaszki przy
wlacz operacje na danych push
wlacz obsluge mds push
wlacz obsluge wap push czyli przy wszystkich mozliwych miejscach...