Untitled 1

Biały Bold 9900

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    Model BlackBerry
    9360
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    4.0.0.188

Domyślnie Co wybrać?? 8520 9300

Witam,
    będę zmieniał telefon. Z wielu powodów skłaniam się ku BlackBerry (no cóż to by było już trzecie, poprzednie były fantastyczne pomimo niskiego zaawansowania technologicznego w stosunku do modeli dostępnych wtedy na rynku). W temacie wypisałem dwa modele, które najbardziej mnie kuszą, ale jestem otwarty na inne propozycje... Zależy mi na, klawiaturze QWERTY ( i żadna inna), obsłudze 3G (8520 chyba nie ma takiej funkcji niestety) i jeżeli da się upchnąć to GPS (normalny NIE A-GPS)... no i cena, telefon prawdopodobnie będzie kupowany bez umowy i nie powinien przekroczyć 750 zł (NOWY)... wiem że zadanie ciężkie szczególnie w przypadku 9300, ale może ktoś wie gdzie można kupić okazyjnie albo ma do sprzedania... Interesują mnie też opinie nt. 8520 bo cenowo wypada zdecydowanie korzystniej... Będę wdzięczny za szybką odpowiedź!

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał szaszlyk Zobacz post
    normalny NIE A-GPS)
    Nie ma czegoś takiego jak samodzielny A-GPS.

obsłudze 3G (8520 chyba nie ma takiej funkcji niestety)
    Nawet na pewno

Interesują mnie też opinie nt. 8520 bo cenowo wypada zdecydowanie korzystniej... Będę wdzięczny za szybką odpowiedź!
    Hmm, interesuje Cię QWERTY, GPS i 3G. 8520 ma z tego jedynie QWERTY, dlatego jest w tak atrakcyjnej cenie.

9300 nowe do 750zł powinieneś bez większych problemów znaleźć na Allegro. W podobnej cenie powinieneś też naleźć 9700, który ma lepszy aparat, inną klawiaturę i wyższą wyraźnie rozdzielczości ekranu, a oprócz tego te same zalety.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy Avatar ASebastian
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Silesia
    Model BlackBerry
    Brak I
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    Brak Infor

Domyślnie

Cytat Napisał fism Zobacz post
    Nie ma czegoś takiego jak samodzielny A-GPS.

Nawet na pewno

Hmm, interesuje Cię QWERTY, GPS i 3G. 8520 ma z tego jedynie QWERTY, dlatego jest w tak atrakcyjnej cenie.

9300 nowe do 750zł powinieneś bez większych problemów znaleźć na Allegro. W podobnej cenie powinieneś też naleźć 9700, który ma lepszy aparat, inną klawiaturę i wyższą wyraźnie rozdzielczości ekranu, a oprócz tego te same zalety.
    Fakt lepiej dolozyc do bolda 9700 chociazby z powodu nawet nie apratau a samej klawiatury i kultury pisania na niej. W 8520 i 9300 jest ona jakby twardsza i mniej wygdona przez rozdzielone przyciski zas w 9700 masz ja jako jedna calosc i smiga sie na niej super ale to tez kwestia gustu. Idz do jakiegos salonu powiedzmy play i zobacz sobie oba terminale jak leza w rece i wybierz ten ktory bedzie ci bardziej pasowac

Nowy Avatar 8822Tadek
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8520
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

Moim zdaniem nie warto brać 8520. Jeżeli zdobędziesz pieniądze na 9700, to oczywistą sprawą jest, że ten BB powinieneś brać od razu; jednak jeżeli zastanawiasz się pomiędzy dwoma modelami z tematu, to bierz 9300. Ja kupiłem nowy na Allegro za 800 złotych.

Jeżeli chodzi o klawiaturę w 9300, to bardzo ona mi pasuje.

Nowy Avatar dsadfga
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9300
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0.0.2949

Domyślnie

Ja mam 9300 i jestem bardzo zadowolony, działa szybko, nie zacina się. klawiatura moim zdaniem nie jest twarda a jeżeli chodzi o obudowe to na dużą pochwałe zasługuje tylnia gumowana klapka, która się nie rysuje. Moim zdaniem kupowanie teraz telefon bez 3G (8520) jest złym pomysłem i tylko będziesz się po zakupie denerwował wystarczy spojrzeć na filmiki w YT pt. 3G vs EDGE.