cześć, a czy ten plik cod jest na pewno w wersji 1.0 ? bo mam przeczucie że przez przypadek wrzuciłem wersje 1.2.1. Jak będziesz mieć chwile to sprawdź i napisz. Plik cod w wersji pierwszej mam na pewno. Pozdrawiam
cześć, a czy ten plik cod jest na pewno w wersji 1.0 ? bo mam przeczucie że przez przypadek wrzuciłem wersje 1.2.1. Jak będziesz mieć chwile to sprawdź i napisz. Plik cod w wersji pierwszej mam na pewno. Pozdrawiam
Sądziłem, że wrzuciłeś 1.0 - jeszcze nie zainstalowałem. Dzisiaj sprawdzę i na pewno się odezwę z prośbą jeśli okaże się inaczej.
Dzięki za informację, kiedyś korzystałem z wersji beta, która nie posiadała streamingu po BIS. Świetna informacja, moja ulubiona stacja internetowaNowa wersja jest zdecydowanie lepsza od tego co testowałem kiedyś, ładuje się dłużej, ale działa o wiele szybciej. Usprawniono też nawigację po interfejsie aplikacji.
BlackBerry 8310 | 2x BlackBerry 8520 | 2x BlackBerry 9700 | BlackBerry 9780 | BlackBerry 9300
witajcie ponownie, to jest wersja pierwsza którą obiecałem i z jakiej długo korzystałem, nie trzeba się logować, włącza się szybko itp. Chociaż najnowsza wymaga rejestracji to włącza się również bardzo szybko i nie sprawia problemów. Pozdrawiam
Panowie jestem zielony, prosze o pomoc. BB9300 i chcę jakiegos radyjka sluchac. Co mam zrobic z tym sciagnietym plikiem?
Najlepiej zainstaluj na BB...
Nie wiesz jak, sprawdź FAQ.
Kolego morris, skoro nie wiesz czy masz BIS to zapewne nie masz. Musisz się dowiedzieć ile kosztuje BIS w twojej sieci. W jakiej masz sieci telefon to już powinieneś wiedzieć. Na 9300 radyjko będzie śmigać. Mając już BIS, wchodzisz w przeglądarkę następnie na stronę [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i dalej dasz sobie rade. Aplikacja zainstaluje się przez internet. Program poprosi o login i hasło, ale ty będziesz musiał się zarejestrować to też można zrobić w programie. Pozdro
Nie wiem czy nie znane już, ale ostatnio znalazłem polski programik z naszymi stacjami ON-AIR FM+ na Appworld, działa po BIS i jest w cholerę stacji do wyboru, funkcjonalność programu bez zarzutu no i darmowy także polecam.