Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 25-11-11 o 08:07
No ale list stacji raczej monotematyczna... house,trance,tech...
Coś mnie się nie wydaje że to po BIS chodzi .... może lepiej za wczasu sprawdź sobie saldo zanim się okaże że na otwartych APN się łączy
Cześć Tranzystor! sprawdziłem działa po BIS, mam bis w play jeżdżę autem po mieście na radyjku i na bilingu 24play.pl jest transfer w usłudze APN.blackberry.net z resztą jak włączymy program i odpalimy jakieś radio to po lewej na dole pisze BIS, w ustawieniach można wyłączyć lub włączyć BIS. Działa nawet na EDGE. Pozdrawiam
Dziwne. Może jeszcze RIM nie zaskoczył, że transfer idzie po ich serwerach i nie odciął aplikacji.
"RIM nie zaskoczył" ? Takie radyjko jest dla nich dość dużym obciążeniem ? Jeśli dobrze zrozumiałem to za jakiś czas przestane się cieszyć radiem ? pozdrawiam
zainstalowałem to wczoraj z czystej ciekawości i faktycznie idzie po bis lecz robi to dosyć sprytnie gdyż dzieli bloki data na części podejrzewam ze właśnie na 4MB paczki dzięki temu właśnie to przechodzi.
Lecz więcej już nie gdybałem bo i interface i muzyka średnio przypadła już do gustu nie mówiąc już o fakcie że aplikacja jest mulasta i ssie baterie jak głupia.
Dzięki za info z tym DI
Edit:
Czy ktoś orientuje się czy po upgrade do 1.2.1 który pojawił się w AW w dalszym ciągu będzie chodziło po BIS?
Tak też sądziłem edita nikt nie zauważy więc pozwole sobie zapytać w nowym poście.
Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 08-01-12 o 18:15 Powód: podwójny post - scalenie
hej, wersja 1.2.1 jest do bani, trzeba się logować, poza tym bardzo długo się włącza, działa po BIS.Nie wiem co to AW. Najlepsza to ta pierwsza. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez domelbmw13 ; 16-01-12 o 00:30
No właśnie, zaryzykowałem, zainstalowałem i nowa wersja do bani tak więc dzięki za cod!