Ostatnio do swojego Blacka podlaczylem zestaw słuchawkowy od noki 3310 i działał poprawnie oraz kabel od motoroli V3
pozdr,
Ostatnio do swojego Blacka podlaczylem zestaw słuchawkowy od noki 3310 i działał poprawnie oraz kabel od motoroli V3
pozdr,
Ja miałem oryginalne słuchawki do 8100 ale poległy po tygodniu teraz mam od motki e100 i działa wszystko ok.....Tylko jedno pytanko dlaczego przrelotki na słuchawki stereo nie działają w tym telefonie ??
u mnie od lg dzialaja w stereo (tzn duble mono) w 7100.. nawet dziala przycisk odbierania/rozlaczania...
Ja zamierzam podlaczyc sobie normalne sluchawki zeby uzywac mojego bb jako odtwarzacza mp3. Jednak okazalo sie ze normalna przejscowka z minijacka na microjacka nie dziala bo przenosi dzwiek tylko na jedna sluchawke a na druga przenosi mikrofon. Okazalo sie ze musi byc mikrojack 4-pinowy aby przenosic 3 sygnaly. Myslalem sobie a nic trudnego kupie koncowke 4-pinowa odetne z przejsciowki 3-pinowa odpowiednio przylutuje kabelki I bedzie miodzio. Mam dla was zadanie. Znajdzcie w internecie sklep w polsce, ktory sprzedaje takie koncowki. Ja po dlugich poszukiwaniach znalazlem jeden!! Juz idzie do mnie poczta
Edit:
Opisałem jak to zrobić tutaj: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Czy słuchawki NOKIA BH-801 będą poprawnie działać z perełką ?? używa ktoś zestawu słuchawkowego na bluetooth ??
edit by ruli
Pięknie to nam się wpisuję w banerek z twojego podpisu... :P
edit by mavic
Dzięki ruli za poprawę) każdemu może sie zdarzyć już poprawiam .....o to mi chodzi żeby użytkownicy przestrzegali reguł poprawnej pisowni i każdy pilnował każdego
każdy zestaw bluetooth powinien działać, ja testowałem 8 i wszsytkie śmigały, tylko nie wiem czemu niestety nie można słuchać muzyki na nich.Napisał Mavic
Blackberry 8110
mrkubix - już ci mówie - nie idzie muza bo do tego jest potrzebny BT 2.0 z ADP z bb ma go tylko 8300, a z tego co mi wiadomo, to zwykłe zestawy BT handsfree nie mają go również.
Ale można kupić takie fajne stero sluchaweczki motki na BT i na nich śmiga.
pzdrwm
witam
a wiecie może czy jest na rynku taka przejściówka żeby np:
w samochodzie mam radio na kasety i kupuje taki adapter żeby móc słuchać mp3 w tym adapterze jest wejście na jacka
i chce pod to np podłączyć perełke kojarzycie czy jest taki kabelek żeby z bb było wyjście ten mini jack a z drugiej strony normalny jack ?
Na allegro jest od groma przejściówek mikro na mini jacka (2,5>3,5 mm)- jeżeli o to Ci chodzi - ale będziesz miał problem o którym pisał wyżej @twoface (w czwartym poście od góry). Pewnikiem potrzebujesz specjalnego adaptera np. takiego:
pzdr.
PS. Czy może chodzi Ci o to: