Czyli jak rozumiem, praktycznie nie zawsze (tak jak do tej pory) tylko często?
Czyli jak rozumiem, praktycznie nie zawsze (tak jak do tej pory) tylko często?
Aha, dziękuje za tak rzetelną informacje.
Jeżeli ktoś miałby coś do dodanie albo przedstawienie swoich doświadczeń bardzo chętnie wysłucham. Interesuje mnie jak najwięcej rzetelnych informacji od jak największej ilości użytkowników. Jeżeli ktoś miał jakieś specyficzne problemy to niech zrzuci zasłonę tajemnicy. Ja już miałem nie lada cyrki z dotychczasowymi modelami więc byłbym wdzięczny bardzo jakby został uprzedzony
![]()
Wkrótce stanę się posiadaczem nowego urządzenia - obiecuję naskrobać swoje #ObiektywneDoświadczenia z nową jeżynką
Zatem z oczekiwaniem czekamy na twą obiektywną opinie. Ja w szczegolnosci!!
![]()
Ja uzywam juz 2 miesiace. Nie miałem na razie żadnych nie przyjemnych niespodzianek . Niestety po pewnym czasie klawiatura nieco trzeszczy.
Ostatnio edytowane przez chojnik ; 09-02-12 o 23:14
Jeśli można wiedzieć jaki model używałeś wcześniej?![]()
Jeżeli miałbym go dopasować do zwierząt, to 9360 dla mnie jest kotem - pierwsze wrażenia po ponad 24 h od uruchomienia bez, a kilka godzin później z BISem... C.D.N.
Wcześniej używałem Samsung Galaxy i5700, nie używałem BB, miałem jedynie styczność z 9300.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez chojnik ; 09-02-12 o 23:15
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.