Witam,
poszukuję opinii o nowym modelu 9360. Ktoś już posiada? Chciałbym zakupić w BBsklep. Fajnie byłoby poczytać Wasze opinie i wrażenia, już nie mówię że najchętniej bym go pomacał przed zakupem. To byłby luksus!!!
Witam,
poszukuję opinii o nowym modelu 9360. Ktoś już posiada? Chciałbym zakupić w BBsklep. Fajnie byłoby poczytać Wasze opinie i wrażenia, już nie mówię że najchętniej bym go pomacał przed zakupem. To byłby luksus!!!
najlepiej kopić i wtedy własną wyrobićtak jest ze wszystkim jedni wolą 9780 a drudzy wciąż kochają 9000
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
Czekam jeszcze na aktywację. Jako posiadacz 8900 mogę powiedzieć, że jest dużo szybszy, 7.0 robi robotę przy przeglądaniu stron (jest intuicyjne i porównywalnie szybkie jak w Iphone 4GS). 8900 był bardzo wolny ze stronami. No i możliwość zoom przy skrócie alt+ruch na padzie góra/dół to przepaść w stosunku do 8900.
Resztę napiszę jak odpalę BIS'a z Orange.
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
Ja mam. Pytaj to chętnie odpowiem.
COME ON YOU SPURS!!!
Przesiadłem się z 8900. Jak dla mnie rewelacja![]()
Trochę czasu potrzebowałem jednak by przyzwyczaić się do krótkiego skoku w klawiaturze, dla mnie ten w 8900 bił wszystkie na głowę.
Pytaj o co chcesz![]()
Skok w klawiaturze bił ten z 9000 ??
hmm... wiem, ze o gustach ciężko jest dyskutować, jednak dla mnie skok w 8900 bił na głowę wszystkie, które miałem w łapkach
jakoś do tego w 9360 jeszcze się nie przyzwyczaiłem po prostu![]()
I pierwszy problem.. Mega się grzeje. I to w stanie spoczynku przy wygaszonym wyświetlaczu. Przy okazji przy okazjonalnym korzystaniu w ciągu 2-3 godzin do połowy rozładowała się naładowana do pełna bateria... zastanawiam się co to może być...
edit: właśnie zajrzałem do telefonu, który skończył się ładować 2 godziny temu (ładowarka stacjonarna, czas ładowania 1,5h) i ma cienką, czerwoną kreskę baterii.
Ostatnio edytowane przez ping ; 12-12-11 o 22:15
Telefon nie jest czasem zawilgocony?