Teraz narobiłem dopiero.
Chciałem przeinstalować OS, wszytsko ok, połowa instalacji a moj pies pociągnąl kabel i odłączył jeżynke od kabla.
Teraz miga tylko czerwona dioda.
Ani w te ani we wte.
Czy ktos moze mi pomoc?
Teraz narobiłem dopiero.
Chciałem przeinstalować OS, wszytsko ok, połowa instalacji a moj pies pociągnąl kabel i odłączył jeżynke od kabla.
Teraz miga tylko czerwona dioda.
Ani w te ani we wte.
Czy ktos moze mi pomoc?
poszukaj w FAQ informacji jak instalować OS gdy komp nie wygrywa Ci BB. Może to pomoże.
próbowałem nie pomaga:/
Ja bym na początek sprawdził czy da się skomunikować z jeżynką za pomocą Command-Line Programmera. Jeśli tak to zrobić nim "nuke -A" i załadować od nowa soft za pomocą DM.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
a mozesz cos wiecej napisac.
krok po kroku jak to zrobic?
bylbym wielce wdzieczny
ok Elmik.
NIe da rady skomunikować jezynki za pomocą jl_cmder`a jesli to miales na mysli.
Jakies inne pomysly?
Ostatnio edytowane przez wbreff ; 19-02-09 o 18:40 Powód: Podwójny post - scalenie
1. a cos z tematem jest nie tak?
2. czytalem faq
3. uzylem opcji szukaj.
nie znalazlem rozwiazania.
nadal szukam pomocy
Z tematem jest to nie tak, ze nie streszcza problemu, a powinien.
Gdybyś czytał FAQ to byś znalazł wątek jak wgrać OS gdy komputer nie widzi BB, a w nim wzmiankę jak to zrobić za pomocą Command-Line Programmera i DM. Co to Command-Line Programmer i gdzie go szukać odpowie ci Google.
No chyba, że komputer widzi BB. Wtedy powinien wejść OS normalnie, lub po zastosowaniu się do.
ok
zrobilem wszstko i nadal nie dziala.
nie moze sie polaczyc z moja jezynka.
caly czas miga czerwone swiatelko 2x
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]