ok dzieki wszystkim.niestety na razie nie mam czasu zeby to zrobic bo z tego co czytam to troche trwa.pozdrawiam.
ok dzieki wszystkim.niestety na razie nie mam czasu zeby to zrobic bo z tego co czytam to troche trwa.pozdrawiam.
Nie więcej niż pół godziny.
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Mam znow problem.mysle ze moze miec to cos zwiazanego z telefonią play.Mianowicie juz drugi raz w ciagu 2 dni zacina mi sie BB i nie wyszukuje sieci(mimo ze wczesniej wsyzstko bylo ok).Pierwszym razem rozwiazalem to w taki sposob ze poszedlem do salonu i wymienili mi karte sim.To samo mi sie stalo dzis w nocy.Karta sim dziala normalnie na innym telefonie czyli to ewidentnie wina mojego BB.Czy wiecie co moze byc tego przyczyną?aha jeszcze jedna ciekawostka !
Zrobilem tak Trzymajac wcisniety ALT wklepalem NMLL by miec zamiast kresek zasiegu dBM i wyskakuje mi -78 *czyli 4 kreski zasiegu !! [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
w zakładce siec pokazuje mi np: Era,Plus bądz Orange.
za wszelkie podpowiedzi bede neizmiernie wdzieczny![]()
Potwierdzam to co mówi Thelyn. Z tym play 'em są tylko same kłopoty i na wersji 4.5 (4.5.0.55 PL 2.7.0.68 i wcześniejsze 4.5 też) nie wykrywa sieci - na 4.2 sieć znajduje. Co do internetu to też nie udało mi się go odpalić na BB.
ja wrzucilem sobie soft 4.5 do swojego 8100 mam karte z play i odrazu mi siec znajduje
dobra poradzilem sobie jak ustawic opere na play'a.Jak cos to walic na pw.
Witam
Czytałam kilka razy na naszym forum, że jeżynki średnio współpracują z siecią Play ? :/
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii ?
Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś Dual - Sima i nie połączyć sobie w nim Plusa i Playa. Dla mnie byłoby to idealne wyjście
Czekam na wasze doświadczenia w tej kwestii
Pozdrawiam
Dual SIMa chyba nie ma dla BB.
Nawet nie chyba tylko na pewno