cześcmam taki problem ze kiedyś, bez powodu, nagle. pisząc sms, zauważyłem ze co kilka literek, nagle wpisuje mi się literka X ale nie pojedyncza tylko np " xxxXXXXxxxx" i nagle przerwa, pisze cos znowu i " xxxxXxxxXXx " nie da się za to samemu jej wcisnąc, nic nie wyskakuje, ale np przy wybieraniu nr tel cyfrę 8 już można. jest to dośc denerwujące, szczególnie ze nawet przy blokadzie klawiatury, co chwile się świeci ekranik bo czuje ze cos wciska X, i przez to bateria po jednym dniu jest pusta,. taka akcja trwała kiedyś tydzień, potem przez pół roku cisza i wszystko ok, teraz znowu. aktualnie posiadam innego BB, ale chciałbym żeby moje 8700 było rezerwą na wszelki wypadek. oczywiście rozkręciłem telefon i wyczyściłem co się da. soft też przeinstalowałem i nic, dalej to X sie wciska.
macie jakies propozycje ?

mam taki problem ze kiedyś, bez powodu, nagle. pisząc sms, zauważyłem ze co kilka literek, nagle wpisuje mi się literka X ale nie pojedyncza tylko np " xxxXXXXxxxx" i nagle przerwa, pisze cos znowu i " xxxxXxxxXXx " nie da się za to samemu jej wcisnąc, nic nie wyskakuje, ale np przy wybieraniu nr tel cyfrę 8 już można. jest to dośc denerwujące, szczególnie ze nawet przy blokadzie klawiatury, co chwile się świeci ekranik bo czuje ze cos wciska X, i przez to bateria po jednym dniu jest pusta,. taka akcja trwała kiedyś tydzień, potem przez pół roku cisza i wszystko ok, teraz znowu. aktualnie posiadam innego BB, ale chciałbym żeby moje 8700 było rezerwą na wszelki wypadek. oczywiście rozkręciłem telefon i wyczyściłem co się da. soft też przeinstalowałem i nic, dalej to X sie wciska.
Odpowiedź z cytatem