To brzmi bardzo dobrze) nawet bedzie miał nowe warianty kolorystyczne
widzę że ten model jest przemyślany jeszcze bardziej niż inne..
Co do klawiatury mogę się niezgodzić dla mnie jest bardzo wygodna i szybko mi się piszeNapisał smerf
Możliwe, ale lepsze jest zwykła, QWERTY, chociaż do QWERTZ też można się przyzwyczaić... Jak ostatnio próbowałem coś napisać na zwykłej ABC, to nie było mi łatwo... Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia...Napisał babe16
Tyle że w Pearl jest QWERTYi na niej mi się tak dobrze pisze
Wiem, że jest QWERTY, ale nie zwykła! tylko "dwójkowa".. (nazwy moje)Tyle że w Pearl jest QWERTYi na niej mi się tak dobrze pisze
w pearlu jest o niebo lepsza niż w zwykłych fonach, no ale wiadomo że pojedyńczych klawiszy nigdy nie prześcignie.Za to nie trzeba nosić cegły w kieszeni
![]()
Blackberry 8110
Z klawiaturą jak i z trackballem w Pearl'u jet to kwestia przyzwyczajenia. Mi z początku było ciężko sie przerzucić ze standardowej klawiatury ale po paru dniach nie wyobrażam sobie telefonu bez Perły![]()
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
co do klawiatury to naprawdę jest świetna) szybko sie pisze....a trackball jet dopełnieniem idealności tego telefonu
![]()