tak software bb
no kombinowałem kombinowałem i się udało nie wiem dlaczego to wadziło
u mnie multimedia dobrze chodzą
wszystko jak na razie w najlepszym porządku
Świetna robota mi działa wszystko OK... w sumie też coś kombinowałem żeby jakoś zdobyć język polski do perełki ale na to nie wpadłem jeszcze raz gratulacje pomysłu....
no to będe musiał zaktualizować soft.Napisał elmik
Sorry za mały offtop ale czy po reinstalce softa strace wszystkie programy, ustawienia, wiadomości i książke adresowa co mam do tej pory czy to zrobi backup? Bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten temat a jestem troche zielony w sprawach tego typu. Pozdro
BlackBerry Pearl v. 4.5.0.18
Jeśli zrobisz update z backupem to na pewno nie stracisz smsów wpisów w książce i tak dalej co do aplikacji to dokładnie nie pamiętam ale chyba też zostaja. Swoją drogą ciekawe czy j. polski zostanieNapisał modzello10
![]()
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
U mnie niestety też pojawił się polski tylko i wyłącznie w wybieraniu głosowym![]()
Tak się własnie zastanowiłem i myśle że to nie zawsze jest takie proste bo telefony mogą się róznić np. chipset'em, kośćmi pamięci czy innymi częściami hardwar'u wtedy takie podmianki mogą nie zadziałać.
Ale jak u nas hula to super!
napisałem do chrzestnego emalia że sie udało i jest naprawdę pod wrażeniem pomysłowości w poniedziałek ma przetestować to w firmie) bo jak narazie nie wydawali polskiego menu bo telefon nie miał być szybko wydany w PL
Napisał smerf
Już dziła miałeś racjesmiga polskie menu
![]()
Działa z polskimi znakami, dzięki!