no, niestety u mnie tez nie działa na 7130![]()
no, niestety u mnie tez nie działa na 7130![]()
Blackberry 8110
zawalisty pomysł jak stworzyć ten języK juz instalujezaraz zobaczymy czy działa
![]()
Spróbuj usunąć wendor.xml nie wiem czy to coś zmieni ale ja miałem usunięte
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Wszystko pięknie ładnie działa na pearl. Polecam
Tylko u mnie zamiast "ą" "ń" występują znaki zapytania.... U ciebie tez tak jest? Można to jakoś zmienić bo dziwnie wygląda np napis: "Ksi??ka adresowa" Albo chociaż z ą zrobić a to było by tez dobrze.
Pozdrawiam
dodane: na screenach widzę że masz napis Wiadomości u mnie widnieje Wiadomo?ci.
aha i znaki zapytania występują tylko na oknie głównym
Hmm u mnie normalnie wszystkie literki z ogonkami są, może spróbuj wybrać inną czcionke, ja pracuje na BBMillbank Tall, może też zależy od wersji softu? ja mam najnowszy taki jak w podpisie albo spróbuj użyć innego skina.
BlackBerry :
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Mam ten sam problem mam sopft 4.2 i tylko voice dialing mi się wgrywa. Co robić??
Dzięki zmieniając skina problem znikł! Jeszcze mam pytanie bo jak otwieram folder Multimedia a w nim Wideo to wyskakuj mi błąd: "Uncaught exception: java.lang.NullPointer Exception" a więc żeby obejrzeć wideo muszę wchodzić przez Opcje->Przeglądaj. Masz też tak czy normalnie. Moja wersja softu to 4.2.0.64. PozdrawiamNapisał elmik
U mnie jest dobrze, odtwarza normalnie filmiki, przypuszczam ze może to być spowodowane tym że masz starszego softa niż ten z którego pochodzi język, proponuje aktualke softa najlepiej do tego najnowszego bo na nim na pewno chodzi.Napisał modzello10
Znaczy software od bb? w sumie dziwne ze to wadziło.Napisał smerf
BlackBerry :