Witam serdecznie,prosze o pomoc.
Prosze mi powiedziec jak najszybciej i najlepiej moge sciagnac simlock angielskiej sieci VODAFONE z telefonu Blackberry 9500 Storm.
Dziekuje.
Witam serdecznie,prosze o pomoc.
Prosze mi powiedziec jak najszybciej i najlepiej moge sciagnac simlock angielskiej sieci VODAFONE z telefonu Blackberry 9500 Storm.
Dziekuje.
Najszybciej kodem, program MFI którym można ściągać z większości modeli akurat z 9500 nie zadziała ponieważ wymaga podczas całego procesu autoryzacji z RIMu. Jest jeszcze możliwość że w jakimś serwisie mają soft od Furious który czyta kody na podstawie IMEI.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
A tutaj rodzi sie moje kolejne pytanie.Telefon ten zostal znaleziony przez mojego ojca w Anglii,jest zablokowany IMEI przez siec Vodafone.I czy istnieje mozliwosc w takim przypadku sciagniecie simlocka kodem,bo wiem ze tam trzeba podac numer IMEI.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
Temat wyczerpany zamykam.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]