Witam. Jestem nowym użytkownikiem BB. Od zawsze używałam tel Nokii i jest to dla mnie drastyczna zmiana. Więc poszukuję osoby, która wytłumaczy mi co i jak robić.Czy jest taka osoba?
Witam. Jestem nowym użytkownikiem BB. Od zawsze używałam tel Nokii i jest to dla mnie drastyczna zmiana. Więc poszukuję osoby, która wytłumaczy mi co i jak robić.Czy jest taka osoba?
Witamy na forum BlackBerry
Są takie osoby, ale też jest i FAQ. Każdy kto ma pierwszy raz doczynienia z urządzeniami Blackberry ma jakies problemy/pytania, nie wie od czego zacząć. Na początek poczytaj instrukcję obsługi (jesli nie masz to na forum znajdziesz w formacie PDF), nastepnie przejdź do FAQ, poSZUKAJ na forum, a jesli będziesz miał nadal jakies pytania to wtedy smiało pytaj.
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
-------------------------------------------------------------------------------
topic brzmi jak początek ogloszenia matrymonialnegotez przesiadlem sie z nokii na bb ale poradzilem sobie. czytanie ze zrozumieniem, zdolnosc kojarzenia i intuicja
slonca_promien, to muszę Ci bardzo pogratulowac, ze już wszystko wiesz. Ja niestety cały czas się uczę i nie mogę powiedziec, ze wszystko wiem nt bb.
No nic człowiek uczy się całe życie. Hehe.
Jak by co to wiem do kogo uderzać z moimi problemami.
Liczę, że na naszym forum bedziesz dzielić się swoją wiedzą.
Pozdrawiam.
P.S. W brew pozorom "jeżynka" jest skomplikowanym terminalem.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)