Ostatnio edytowane przez fism ; 13-07-11 o 12:16
A to nie prościej rozkwiecić i sprawdzić jaki się ma wyświetlacz? Wowczas bedziesz miał 100% pewności że zamówiłeś konkretną cześć pod dany sprzęt.
Tu też ci nikt na 100% nie powie bo większość jak serwisuje robi właśnie pierw rozbiórkę.
Jedyne rozwiązanie to rozkręcić telefon wyciągnąć wyświetlacz i zobaczyć z tyłu oznaczenie.Wtedy masz 100% pewności jaką masz wersje i takiej samej musisz szukać.
Pozdrawiam
ELECTRO-GSM
Witam,
od miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem BB 9700...w zasadzie bylem,poniewaz strzelil mi wyswietlaczdalem go do naprawy znajomemu,ale po tygodniu zbywania odebralem telefon...niestety oddal mi wszystko oprocz wyswietlacza,ktory wyrzucil podczas "sobotniego sprzatania"
teraz probuje kupic pasujaca czesc,ale na forum dowiedzialem sie,ze jest kilka wersji tego wyswietlacza...jak ustalic,ktory bedzie pasowal do mojego telefonu,zeby nie marnowac czasu i pieniedzy?? z gory dziekuje za odpowiedzi
![]()
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.