Witam po dluzszym braku aktywnosci na forum
Postarem sie w miare tresciwie opisac problem ktory wyczerpal juz moje mozliwosci w zakresie kolejnych pomyslow na ozywienie skrzynki email.
Kilka dni temu przesiadlem sie ze Storma2 na Torcha. W pierwszej kolejnosci zgralem kopie danych ze Storma na komp. Po sciagnieciu i instalacji najnowszego softu Torcha przywrocilem dane ze Storma (moze to byl blad) na nowego fona.
Tu zaczely sie schody.Teoretycznie na home screenie widoczne byly moje obie skrzynki ale proby wyslania z nich czegokolwiek badz odbierania konczyly sie niepowodzeniem. Dobra, wchodze wiec do konfiguratora kont email. Konfigurator zaakceptowal wszystkie dane i teoretycznie udostepnil mi obie skrzynki, zaptaszkowal je na zielono ale efekt byl zaden. Nadal odbior i wysylanie niedostepne. Zajrzalem do SB i wszystko niby ok. Obie skrzynki widoczne. Coz, mysle wiec sobie ze powinienem przenosic dane bez SB.
Zwipowalem urzadzenie wgralem soft, przenioslem dane bez SB i dupa.
Przy probie konfiguracji, konfigurator wszystko niby akceptuje ale moje konta juz nie sa zaptaszkowane na zielono a proby wyslania badz odebrania wiadomosci z rezultatem jak poprzednio.
Przy probie wyslania wiadomosci na zasadzie odpowiedz na email, dostaje info ze nie mam skonfigurowanej poczty etc.
Dodam jeszcze ze w tej chwili w SB nie widze juz wpisu o ustawieniach moich skrzynek
pocztowych.
Pomysly juz mi sie powoli wyczerpuja.
Moze ktos mial podobny problem?

) na nowego fona.
Odpowiedź z cytatem