Hmmm
Poprzednie wersje nie chciały pobrać danych, a ta nie chce się nawet uruchomić na BB9700 OS 6.0.0.600
Hmmm
Poprzednie wersje nie chciały pobrać danych, a ta nie chce się nawet uruchomić na BB9700 OS 6.0.0.600
Trochę za szybo wydałem tą wersję. Do testerów poszła 1.0.2.001 z poprawką błędu.
Następne wersje po zatwierdzeniu przez testerów.
Jeżeli ktoś chce testować poprawki proszę o PW.
mozna wrzucic tutaj link do 1-1 z zastrzezeniem ze pod os6
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Ja mam 9000 z OS5 i niestety zadna z dotychczasowych wersji nie bangla. Wiem, wiem, ze byly przygotowywane pod OS6+, ale moze by tak wariant dla OS5 tez wykuc?
Z gory dzieki!
Pasek postępu [XXXXXXX------------------]![]()
Ostatnio edytowane przez RBuzz ; 16-08-11 o 09:14
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Dla Ciebie wszystko!![]()
Sam jesteś pajac!
A mi się nie udało zainstalować chociaż próbowałem...
"Think Locally,
Fuck Globally"
"Pobieranie meteogramu zakończone niepowodzeniem"
Wszystkie uprawnienia ustawilem na "Zezwol".
Jedyne co dziala lepiej, to to, ze da sie mimo wszystko przejsc do menu ustawien i wybrac inny rodzaj polaczenia, lokalizacje dla meteogramu i zamknac apke. To postep, ale co z tego gdy apka nie dziala?
Mam przy okazji pytanie i sugestie:
Pytanie: czy apka wymaga sygnalu GPS nawet pomimo recznego wskazania lokalizacji? Testowalem na razie w domu, wiec moze to jest przyczyna niepowodzenia.
Sugestia: dodac w ustawieniach taki sposob wyboru opcji polaczenia, zeby zawsze bylo wiadomo co zostalo wybrane i przez co apka bedzie sie laczyc - obecnie nie jest to jasne. Mozna np. dac checkboxy, albo dolozyc info o trybie laczenia na gornej belce, tak jak opisana jest wybrana lokalizacja.
PS. jeszcze mozna by od razu plik jad zamieszczac, bo potem latwiej sie instaluje niz przez PC.