Witam,
Jestem autorem UM Meteo na iPhone. Jest to darmowy czytnik meteogramów ICM (new.meteo.pl).
Zastanawiam się nad napisaniem takiego programu na BB. Czy chcielibyście taki program ? Może już jest?
Pozdrawiam,
Tomek
Witam,
Jestem autorem UM Meteo na iPhone. Jest to darmowy czytnik meteogramów ICM (new.meteo.pl).
Zastanawiam się nad napisaniem takiego programu na BB. Czy chcielibyście taki program ? Może już jest?
Pozdrawiam,
Tomek
Próbowałem sprawdzać pogodę na [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] w moim BB, ale strona nie wczytuje się normalnie, więc prób zaprzestałem. Wczoraj widziałem UM Meteo + na iPhona i od razu postanowiłem poszukać wersji na BB. Zamiast aplikacji znalazłem Twój post. Ja oczywiście bardzo chciałbym UM Meteo w wersji na BB, ponieważ jest to moja ulubiona pogodynka.
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
Ja chcę!
Ostatnio edytowane przez lovelyjobly ; 13-07-11 o 21:04
ja tez chce! mam na Androidzie a na bb brak...
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Przy okazji witam wszystkich - to mój pierwszy post
Ja też bym chciał![]()
Też bym chciał...chociaż na torchu nawet sama strona hula zaskakująco dobrze.
"Think Locally,
Fuck Globally"
również chcę !!!
Ja również podpisuję listę.
Kolejny glos na tak!!!