hehehe ok napiszę zatem do mistrza - może coś dla mnie znajdzie.
Jeszcze raz dzięki za podrzucenie tego co miałeś.
hehehe ok napiszę zatem do mistrza - może coś dla mnie znajdzie.
Jeszcze raz dzięki za podrzucenie tego co miałeś.
witam,
w dniu jutrzejszym odbieram swoją 8900. Niestety będzie branding z Orangutana, czy mógłby któryś z Was mi napisać jak dużo będzie tego brandingu i czy jest sens wgrywania softa bez brandingu?
Polecam przeczytanie jednego z pierwszych, pogrubionych wierszy z PIERWSZEGO postu tego tematu...
Przecież tam jest nawet napisane PO CO i JAK!
Widzę, że nadal nie ma opcji odbrandowania 8900'tki chlip chlip
Kto powiedział ze nie maTylko nie tym sposobem. A kto złamie zabezpieczenie na nowsze modele będzie bardzo bogaty
A odbrandować można przy pomocy DM3 ale niewiele serwisów ma do nich dostęp.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
BB 9360 @ 7.0.0.594+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9650 @ 6.0.0.706+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS Play Fresh
BB 9700 @ 6.0.0.723+microSD 4GB+BIS Play Fresh
BB 8820 @ 4.5.0.187 - SPRZEDAM!
BB 7290 @ 4.1.0.377 - SPRZEDAM!
Ponad 63 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y), wszystko w jednym miejscu: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
MML jest w katalogu C:/MML?
Tak.
Od nowa instalowałem.
Teraz jest jeszcze gorzej, bo przy próbie odpalenia MML mam tylko takie charakterystyczne windowsowskie "BĘ" z głośników, oznaczające jakiś błąd, ale nic się nie wyświetla, a program się nie uruchamia![]()