Untitled 1

Biały Bold 9900

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8310

Domyślnie Problem z przeglądarką

Witam mam problem z pzreglądarką używam najnowszej Opery.A mianowicie nic z niej nie mogę pobrać bo zaraz wyskakuje przeglądarka BB i zaraz wali komunikat że nie jest aktywna u operatora.I dalej kicha jak sobie poradzić z tym fantem nie używam BIS ani BES .Chciałem pobrać Amazegps lub weyfinder lub cokolwiek z internetu. Czy można uruchomić w jakis sposób oryginalną przeglądarke BB????

VIP Avatar Domestos vs Cif
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    ZP
    PIN
    ask me
    Model BlackBerry
    9930
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał dzidek25 Zobacz post
    Witam mam problem z pzreglądarką używam najnowszej Opery.A mianowicie nic z niej nie mogę pobrać bo zaraz wyskakuje przeglądarka BB i zaraz wali komunikat że nie jest aktywna u operatora.I dalej kicha jak sobie poradzić z tym fantem nie używam BIS ani BES .Chciałem pobrać Amazegps lub weyfinder lub cokolwiek z internetu. Czy można uruchomić w jakis sposób oryginalną przeglądarke BB????

Dżizas! Było juz tyle razy na forum. Żeby korzystać z systemowej przegladarki nalezy upgradować OS do wersji 4.5

A żeby pobierać pliki przez Operę Mini, trzeba ją (Operę) zainstalować przez systemowego browsera. Pobierając OM do instalacji przez Desktop Managera, pobierasz wersję bez JSR-75, która uniemozliwia ściaganie wszelkich plików przez OM.
    -------------------------------------------------------------------------------
    BlackBerry Bold 9930
    -------------------------------------------------------------------------------