Jestem posiadaczką STORMA i próbuję znaleźć jakiś dobry program do konwertowania filmów. Może ktoś mi coś poradzi.
Jestem posiadaczką STORMA i próbuję znaleźć jakiś dobry program do konwertowania filmów. Może ktoś mi coś poradzi.
TEMAT o konwertowaniu już był..użyj opcji szukaj.
Ostatnio edytowane przez Mavic ; 03-01-09 o 01:14
Ja używam MediaCoder
dzięki
Cały czas się zastanawiam po co ludzie kupują Storma i na siłę próbują*z niego robić iPhoneChyba trochę inne przeznaczenie ma ta zabawka
![]()
pozdrawiam Pabllo
storm ma wywołać storm :P
Storm odtwarza filmy w AVI wiec nie trzeba konwertować
Coś nie za bardzo mi się wydaje że odtwarza w AVI. Większość filmów trzeba przerabiać na MP4 ale można też kodekiem H.264 wtedy może pokazywać na kompie że to AVI ale w rzeczywistości to tylko MP4
A co do programów do przerabiania to polecam: Pazera Free Video to iPod Converter 1.1
Co prawda pod iPoda ale idealnie nadaje się do storma jest bardzo prosty w obsłudze.
wrzucam filmy po 700 mb w formacie avi i chodzą. No chyba że wszystkie filmy na rapidshare to mp4, w co wątpię. Pozdro
Polecam BlackBerry Video Converter, nie ma co prawda tam opcji dla Bolda lub Storma ale ten programik konwertuje bardzo dobrze filmiki dla BB (do formatu AVI). Próbowałem innych aplikacji ale z każdą było coś nie tak, przeważnie to filmiki nie chodziły płynnie.
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
-------------------------------------------------------------------------------