Witam,potrzebuje pomocy,a problem jest taki,jeśli kartę mam O2 bez problemu łącze sie z moim domowym routerem,z kolei jesli włożę kartę orange internet chodzi ale przez sieć orange i nie mogę połączyć sie przez wifi??
Witam,potrzebuje pomocy,a problem jest taki,jeśli kartę mam O2 bez problemu łącze sie z moim domowym routerem,z kolei jesli włożę kartę orange internet chodzi ale przez sieć orange i nie mogę połączyć sie przez wifi??
Najwyraźniej, kiedy przekładasz kartę zmieniają się domyślne ustawienia przeglądarki z "hot spot" lub "przeglądarka punktów aktywnych" (jeśli masz menu po polsku) na przeglądarkę operatora Orange. Po wejściu do przeglądarki wybierz menu -opcje - właściwości ogólne i tam na pierwszej pozycji zmień domyślną przeglądarkę....
Pamiętaj również, że dodając zakładki dodajesz je do konkretnej przeglądarki. Jeśli więc dodałeś jakąś stronę do zakładek przeglądarki operatora to mimo domyślnych ustawień "hot spot" ta zakładka otworzy ci się za pomocą przeglądarki operatora..
Aby otwierać strony w nowoustawionej przeglądarce "hot spot" musisz wpisywać adresy ręcznie i dodawać do zakładek przeglądarki "hot spot" lub edytować zakładki, które już masz dodane do przeglądarki operatora zmieniając w opcjach każdej z nich domyślną przeglądarkę...
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
tez mam ten problem z łączeniem sie poprzez wi fii.na dodatek pokazuje mi ze uwierzytelnienie nie powiodło sie.pomoze ktos??