Tak sie ostatnio zastanawialem jak tu chronic porzadnie swoje BB ptrzed rysami i kurzem ale cos ciezko sie zdecydowac moze pomozecie ??![]()
Bo jak zapewne wiecie BB to nie tam zadna nokia,sony ericsson czy szajsung i obudowe dostac u nas ciezko oraz nie jest to maly wydatek dla naszego portfela wiec warto jezynke chronic w jakis sposob
![]()
W tej chwili używam takiej oto [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
niestety nie jest ona zbyt praktyczna, poniewaz jedna reka ciezko wyciagnac telefon z kieszeni potem z kieszonki a o odebraniu nie wspomne oraz podlaczeniu sluchawek![]()
W zwiazku z tym zastanawiam sie nad zmiana na cos innego. Moja uwage przyciagly te oto case'y [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
i [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
+ do tego folia na LCD koszt podobny okolo 6-8 $.
W stosunku do skorzanej kieszonki zalety maja takie ze nie zakrywaja gniazd w BB i mzona bez problemu podlaczas sluchawki, ladowarke etc. natomiast nie posiadaja oslony na klawiature i LCD ale mozna to zalatwic folia lecz pozostaje nadal kwestia klawiatury.
Wydaje mi sie ze lepszym wyborem jest silikon dlatego ze sie nie porysuje jak w przypadku plastikowego case oraz nie popeka teoretycznie![]()
Rowniez prosil bym o porade ktory bylby lepszy jesli ktos mial z takimi stycznosc.
Temat otwarty dla wyglaszania swoich opini na temat ochrony BB i srodkow jakie stosujecie. Mysle ze pomoze on zapoznac sie forumowicza z mozliwosciami i sposobami zapobiegania zniszczeniu lub zabrudzeniu sie BB.
pozdro![]()

Odpowiedź z cytatem
Używam tego typu etui (oczywiście oryginalnego RIM - aktywnego) do każdego BB jakiego miałem, również do obecnego Bolda... Zero rys, do tego baaardzo bezpieczny klips, który nie ma szans odczepić się od paska, do tego obrotowy w zakresie 360 stopni, więc niezależnie od pozycji ciała zawsze wygodny. Polecam!

odbierz teraz taki xd