Jak zamowie to ile bede mial w opakowaniu foli do bb bold?
W Brando zawsze 1 szt. Ale za to nie do zajeb....
Wlasnie zamowilem taka jak mi poleciles do BB Bold 9000 oraz do Noki E71 (bede mial rowniez).
Oraz ten futeral.
Mam pytanie, mam telefon Blackberry 9000 od dwoch dni, ale jak ustawilem na 2G/3G to wyswietlil mi sie sygnal 3G i nie moglem polaczyc sie z nikim, ani tez ktos do mnie.
Karte mam prepaid O2.
Natomiast jak zmieniem siec na 2G to wszystko dziala w porzadku i jest napis GPRS.
Na razie nie wiem co i jak?
Czy wszystko w porzadku?Jak mialem natomiast na 2G/3G to czasami nie bylo sygnalu i pisalo SOS, a czasami wracalo do normy, jak znalazl sygnal. Czy to oznacza, ze nie moge korzystac z 3G, bo nie mam uslugi wykupionej u operatora?
Czy cos innego?Mozesz mi wytlumaczyc?
sorrki za pisanie nie pod tematem
ps. zmienilem soft z 4.6.0.121 na 4.6.0.221
Ostatnio edytowane przez maxi77 ; 12-03-09 o 21:59 Powód: Podwójny post - scalenie
z czystym sumieniem mogę polecić gościa z allegro
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
kupiłem kilka razy folię na aparat foto , komórki i BOLDA - idealnie wycięta folia z otworami - super się klei - za 12 zł 2 sztuki
co do futerałów [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - super się sprawdza w codziennym użytkowaniu
i jak panowie z tym? Bo chętnie też bym się zrzucił na takie 'cacko' i by taniej przesyłka wyszła
pozdro
a pokrowiec typu kieszonka jakieś mocowanie posiada ? rozmawiam oczywiście o oryginalnym pokrowcu który chciałbym nabyć do swojego 8120...
czy mocowanie jest takie żeby przełożyć tylko przez "oczko" pasek czy taki jakby "ząbek" który idzie zaczepić o wszystkie spodnie ?
Jak sama nazwa wskazuje, trzyma się go w kieszonce.
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
...
Nigdy w zyciu nie kupie juz 'pochewki' :|