to ja sie tylko ciesze ze moje BlackBerry nie maja sim locka![]()
to ja sie tylko ciesze ze moje BlackBerry nie maja sim locka![]()
addicted to crackberry
I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
brak polskich znakow od 2001...
Pytanie - sposób działa na każdym BB z tych serii, tj. 8100 np. z sieci zagranicznych spokojnie da radę odblokować? Rozumiem, że pliki można wrzucać bez problemu przez Media Managera? Poza tym i tak nie używam kart...
BB 8110 4.5
Tak działa prawie na każdym, ewentualnie może być problem z 82xx ze stormem i 89xx. Sieć nie ma znaczenia.
Ostatnio edytowane przez marbb ; 22-04-09 o 03:39
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Z 8110 też bez problemów? Sprawdzał ktoś?
BB 8110 4.5
Wczoraj odblokowałem 8100 bez problemów także 8110 też powinno być ok.
Właśnie nabyłem 8110 z simlockiem na Vodafone. Będę się dziś tym bawił i zdam relację. W ogóle zaskoczyło mnie, że ten telefon ma GPS (wiedziałem że albo 8110 albo 8120 go mają, bo jeden miał wifi [teraz wiem, że 8120]), jakoś tak zapomniałem o tymW każdym razie prezentuje się fajniej niż 8110. W sumie nie ma tak wielkiej różnicy, no ale musiałem kupić jakiegoś BB.
BB 8110 4.5
Musze się tez pochwalić sciągietym lockiem z 8800 już od niedzieli ciesze się tym dobrodziejstwemMS działa na roxio bez problemu.
orestesapc może masz jakąs nie dokońca wersje softu wgrana na bb (tez nie zaznaczyłem opcji full erase)
apol, nie bardzo rozumiem - ściągnąłem simlock z 8820 - i sam napisałeś, że z nim działa?Napisał apol
Warto wiedzieć, dziękiNapisał apol
![]()