Witam
Ma ktoś z was namiary na serwis BB we Wrocławiu ?? Moje BB 8900 ma usterke z którą nie daje rady a na forum też nie ma porady jak się z tyn uporać. Wdzięczny będe za pomoc.
Pozdrawiam
Witam
Ma ktoś z was namiary na serwis BB we Wrocławiu ?? Moje BB 8900 ma usterke z którą nie daje rady a na forum też nie ma porady jak się z tyn uporać. Wdzięczny będe za pomoc.
Pozdrawiam
Witam!
Proszę o wyrozumiałość jeżeli już było ale szukałem i nie znalazłem żadnych informacji mi potrzebnych.
Posiadam bb9780 bold po zalaniu i potrzebuje namiary na serwis godny polecenia ale na miejscu czyli we Wrocławiu
Z góry dziękuje
Pzdr
Witam wszystkich,
proszę o informację gdzie we Wrocławiu znajdę dobrego fachowca od naszych jeżynek.Telefon ma problem z oprogramowaniem i w serwisie orange nie potafili mu pomóc.
Telefon to BB 9700 brandowany i z simlokiem orange.
Toś pomógł president.... ja też chętnie bym oddał komuś we Wro 9780 do wymiany wyświetlacza.
Ostatnio edytowane przez piozus ; 08-03-12 o 16:51
W Magnolii jest serwis który reklamuje się jako autoryzowany. Alejka przy Tesco - nie mam pojęcia czy coś tam potrafią i ile kasują, ale na pewno jest![]()
Jeżeli chodzi np wymiana wyświetlacza, zmiana obudowy i inne, moge za rozsądne pieniądze to wykonać. Wysyłka oczywiście w jedną i drugą strone - dla bezpieczeństwa stron za pośrednictwem serwisu allegro. Posiadam niezbędnę narzędzia. Info na priv
8520 - 5.0.0.681
9700 - 6.0.0.723
DM 6.1