Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Domel,
Witaj mozesz mi pomoc chcialbym sciagnac sobie na moj BB8800 Storm theme ale niestety cos mi nie ziala. Zarejestrowalem sie ale wypisuje mi cos takiego i nic nie moge sciagnac:
LordSeir, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
mozesz mi powiedziec co jest grane bo prawde mowiac probowalem wszystkiego i nic a podoba mi sie ta skurka bardoo
z gory dziekuje za pomoc
3MDJ - 3mieskie zrzeszenie melomanów muzyki clubowej
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
wielkie dzięki![]()
Domestos vs Cif,
![]()
Przez to, że to cholerne forum nie wysyła maili, nie mam możliwości śledzenia odpowiedzi w tematach w których piszę ...Napisał Lordseir
Odpowiedź na swoje pytanie już dostałeś![]()
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Do autora skorki STORM TODAY BB8800
A nie dasz rady zrobic przezroczystosci podswietlenia wskaznikow tych czarnych oraz innych menu tak jak jest to zrobione np w BB8100. Wyglada to super.
Pozatym mala wskozowka - jak przyjdzie wiadomosc to niestety nachodza na siebie napisy - WIADOMOSC na 1 NIEPRZECZYTANA. Sugeruje aby zmniejszyc czcionki albo najlepiej zastosowac ta co jest w BB8100. Moim zdaniem jest ladniejsza, ale to kwestia gustu
Ponizej dalem screeny jak to wyglada na BB8100. Lekkie podkolorowanie przyciskow ladnie i gustownie wyglada.
![]()
![]()
Moze dalo by sie zrobic wersje v2 dla wyboru. Bylbym wdzieczny.
Ale ogolnie super, wielkie uklony![]()
3MDJ - 3mieskie zrzeszenie melomanów muzyki clubowej
Bajer! Jest może wersja tego typu na 8100?![]()
jest, wrzucę za kilka chwil lub jutro. Własnie skończyłem robic reinstalkę windy, więc mam narazie co nico do roboty (stery, progsy itd.).
BlackBerry Bold 9930
Dzięki za wrzucenie, theme genialny!!! Co prawda przyzwyczajony jestem do "L", ale dla tego theme jestem w stanie poświęcić większą ilość ikonekPytanie tylko jak można go wyedytować, by zmniejszyć rozmiar czcionki w menusach - czcionka jest za duża - rozumiem, że w Stormie taka powinna być do dotyku palców, ale w Pearlu te menu zajmuje za dużo miejsca i za mało pozycji tam się mieści, mimo ustawionego fontu w settingsach na rozmiar 7. Do tego fajnie byłoby jeszcze przerobić tło task switchera na takie przezroczyste stormowe. Ogólnie tylko tego bym się czepił, bo duże menu jest uciążliwe i źle się komponuje z resztą. Poniżej przedstawiam screeny z Pearla:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na 8100 wygląda super ale proszę o pomoc.Zainstalowałem na 8820 i za cholerę nie mogę go znaleźć.Wchodzę w kompozycje i nie ma a po podłączeniu do PC , DM go widzi.
Gdzie on jest???
Ostatnio edytowane przez Norfnet ; 11-01-09 o 17:17
BB 8520 soft v5.0.0.1067 PL + PlayBook 32 GB OS2
Profesor Doktor Wiktor Wektor