Witam, nic podobnego na forum nie znalazlem dlatego zakladam nowy watek. Od paru dni zaczela mi wariowac jezyna, nagle przestaje dzialac trakpad w gorei w dol, na boki dziala, po restarcie nie daje sie wpisac kodu pinPo ktoryms tam restarcie zadziala, zaloguje sie do sieci po czym za chwile znowu zaczyna wariowac i nie moge nawet hasla odblokowujacego terminal wpisac
Zmienilem OS do najnowszej bety .499 i tez to samo. Nie wiem czy to problem z softem czy raczej ze sprzetem, chcialem usunac calkiem os do komunikatu reload software 507 ale widze ze wipe inaczej dziala niz kiedys, kiedys sie kasowal calkiem soft do komunikatu 507, teraz sie czysci z zawartosci ale soft pozostaje nieruszony. Moje pytanie: czy za pomoca jakiegos zewnetrznego oprogramowania mozna wykasowac soft do komunikatu 507? Albo moze ktos mial podobny problem z klawiatura i jak sobie poradzil? Dodam jeszcze ze jl_cmd oraz bbsak nie daje rady
thank you from the montain
JEszcze raz ja, chyba udalo mi sie rozwiazac problem - przynajmniej na razie. Okazalo sie ze boczny przycisk sie zasyfil i nie odbijal i stad te problemy(mam nadzieje)

Po ktoryms tam restarcie zadziala, zaloguje sie do sieci po czym za chwile znowu zaczyna wariowac i nie moge nawet hasla odblokowujacego terminal wpisac
Odpowiedź z cytatem