Untitled 1

Biały Bold 9900

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8700
    BIS/BES
    BES Orange
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXXX

Domyślnie Poniższych modułów nie można załadować

i dalszy ciag - poniewaz ich podpisy cyfrowe były nie prawidłowe - leczy ktos taki dolegliwosci ?? jak mozna zapytac ? ani opery nie moge nie zaistalowac i nie moge żadnego programu wgrać - os i cały soft zaktualizowany, wszystko łyka ładnie ale przy dodatkowych programach typu opera sypie sie taki komunikat - przegryzie to ktos ??

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

ITPolicy z BES prawdopodobnie ogranicza możliwość instalacji takich aplikacji.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8700
    BIS/BES
    BES Orange
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXXX

Domyślnie

juz mnie kolega naprowadza za co dziekuje serdecznie i jesli mozna to pytanie jak sie tego pozbyc ??

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Odpiąć się od BES, usunąć ITP, zainstalować aplikacje. Przy czym:
    1) Będzie to wymagało ponownej aktywacji na serwerze
    2) Po nałożeniu ponownym ITP, aplikacje mogą przestać działać, zostać usunięte, albo będą działać - nie wiadomo.

Albo poprosić administratorów BES o złagodzenie ograniczeń.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8700
    BIS/BES
    BES Orange
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXXX

Domyślnie

hahaha no poczatek jeszcze był do łykniecia bo cos o tym poczytałem, ale teraz to szanowny panie piszesz mi czarna magie :/ jesli masz cierpliwosć to poproszę o przekład na jezyk bardziej przystępny może jakis wykład na gg lub cos w tym stylu i swoja droga google mnie tu przyprowadzilo i miłe zaskoczenie, zadko spotykane na forach - z góry dziękuje i pozdrawiam, nie przesadzając z uprzejmościami

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

dodam że zależy mi bardzo na rozwiazaniu tego problemu gdyż żona siedzi za granicą często i dzwonienie kosztuje majatek a pogadać zawsze miło dla tego nabyłem dwa takie modele z nadzieja na uruchomienie gg lub podobnego komunikatora co by gaworzyć z żona do białego rana
    Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 26-03-11 o 13:59

Moderator Avatar zmoka
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Myślenice
    PIN
    2320bc10
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    7.1.0.267

Domyślnie

Cytat Napisał rotter Zobacz post
    z góry dziękuje i pozdrawiam, nie przesadzając z uprzejmościami
    Mam prośbę abyś następnym razem po założeniu tematu poczekał na zatwierdzenie go przez moderatora, do momentu zatwierdzenia nie będzie on widoczny ale potem się pojawi, przed momentem usunąłem Twoje dwa identyczne tematy.
    NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
    Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
    PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
    BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
    TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
    BOLD 9650 6.0.0.280 na testach

9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał rotter Zobacz post

hahaha no poczatek jeszcze był do łykniecia bo cos o tym poczytałem, ale teraz to szanowny panie piszesz mi czarna magie :/ jesli masz cierpliwosć to poproszę o przekład na jezyk bardziej przystępny może jakis wykład na gg lub cos w tym stylu i swoja droga google mnie tu przyprowadzilo i miłe zaskoczenie, zadko spotykane na forach - z góry dziękuje i pozdrawiam, nie przesadzając z uprzejmościami

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

dodam że zależy mi bardzo na rozwiazaniu tego problemu gdyż żona siedzi za granicą często i dzwonienie kosztuje majatek a pogadać zawsze miło dla tego nabyłem dwa takie modele z nadzieja na uruchomienie gg lub podobnego komunikatora co by gaworzyć z żona do białego rana
    A na ilu z nich jest BIS/BES? Bo jeśli jest, to można korzystać z BlackBerry Messengera za darmo.

A co do ITP: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 26-03-11 o 14:00
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8700g
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    v4.1.0.266

Unhappy Pomoc

Cześć ! Jestem Blanka i jestem tu nowa . Mam BB8700 . Podłaczyłam telefon do komputera i nie mogę wgrać na niego ani przeglądari,ani obrazów ani muzyki . WYskakuje mi komunikat ' Nie znaleziono dodatkowych aplikacji.Plik może zawierać aplikacje,które wystepuja juz na liscie aplikacji,nie sa oblsugiwane przez urzadzenia lub zawieraja bledy . ' Prosze o pomoc , chce sobie wgrac pare dzjec , normalny dzwonek i przegladarke by moc korzystac z neta bo mam caly pakiet !!!!
    POZDRAWIAM

Moderator Avatar zmoka
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Myślenice
    PIN
    2320bc10
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    7.1.0.267

Domyślnie

Cytat Napisał Blanka.domanska Zobacz post
    Cześć ! Jestem Blanka i jestem tu nowa . Mam BB8700 . Podłaczyłam telefon do komputera i nie mogę wgrać na niego ani przeglądari,ani obrazów ani muzyki . WYskakuje mi komunikat ' Nie znaleziono dodatkowych aplikacji.Plik może zawierać aplikacje,które wystepuja juz na liscie aplikacji,nie sa oblsugiwane przez urzadzenia lub zawieraja bledy . ' Prosze o pomoc , chce sobie wgrac pare dzjec , normalny dzwonek i przegladarke by moc korzystac z neta bo mam caly pakiet !!!!
    POZDRAWIAM
    Cześć! Jestem zmoka i nie jestem tu nowy, co więcej dbam tu o przestrzeganie regulaminu i porządek. Też mam BB.....itd;
    Blanka zacznij czytać i przeszukiwać forum w kwestii rozwiązywania problemów, to po pierwsze!
    Pisz zrozumiale i bez błędów, to po drugie!
    Kolejny taki występ i skończy się ostrzeżeniem.
    NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
    Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
    PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
    BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
    TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
    BOLD 9650 6.0.0.280 na testach

9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane