Jestem w poszukiwaniu BB curve i niestety w sieci nic nie moge znalezc. oczywiscie mowie o terenie PL.
Czy ktos moze pomoc w tym temacie?
Czy jak bym kupil w USA to w PL bedzie dzialal??
Dzieki za info
Pozdro
Danko
Jestem w poszukiwaniu BB curve i niestety w sieci nic nie moge znalezc. oczywiscie mowie o terenie PL.
Czy ktos moze pomoc w tym temacie?
Czy jak bym kupil w USA to w PL bedzie dzialal??
Dzieki za info
Pozdro
Danko
a orientujesz sie moze jak bedzie z simlockiem? tzn. nie u nich tylko generalnie. jest mozliwosc zdejmowania czy temat skomplikowany?
Dzieki bardzo
Danko
Zdjmowanie simlocka z terminali BB jest dosyć drogie ze względu na to że niewiele punktów to wykonuje. Trzeba liczyć około 250 zł.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
No dobra, drogie nie drogie ale do zrobienia,tak?
to zawsze cos.
Biorąc pod uwagę "zdolności" ruskich wszystko jest możliwe... Może nawet znajdziesz stronę z końcówką .ru, na której będziesz mógł ściągnąć za "free" program do ściągania simloków, ale na 1GB plik będzie miał 2GB wirusów...
Chciałabym się zapytać czy cena 700 zeta za 8320 za nowy model to drogo wg Was ??
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
U mnie BB8320 kosztuje $149.99. Refurb za darmo przy 2-letnim kontrakcie.