pomocy po instalacji zamieszczonych tu os-ow moj bb storm 9500 z vodavone pada po 5 minutach, strasznie spowalnia a po ponownym wlaczeniu zawiesza sie calkowicie. macie na to jakas rade czy bede skazany na angielski,jaki os proponujecie
pomocy po instalacji zamieszczonych tu os-ow moj bb storm 9500 z vodavone pada po 5 minutach, strasznie spowalnia a po ponownym wlaczeniu zawiesza sie calkowicie. macie na to jakas rade czy bede skazany na angielski,jaki os proponujecie
na chwile obecna testuje OS v 4.7.0.85 jak narazie dziala troche wolniej ale dziala zastanawiam sie nad nastepna wersja 87
Zdecydowanie najlepszy jak do tej pory system, plynnie dzialajacy telefon... Czegos takiego spodziewalem sie zaraz po rozpakowaniu nowego telefonu, coz trzeba bylo te kilka tygodni poczekac.
Swoja droga zaczyna byc to irytujace, ze "wycieka" soft do telefonu i zbiegiem okolicznosci te "wycieki" sa co poniedzialek... zalosne troche lepiej sie przyznac do bledu bic w piers i poprosic grzecznie o testowanie softu przez uzyszkodnikow.
Nie wazne.
Mirror na rapidzie [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Pozdrawiam
ps. zdecydowanie panowie z bb uzywaja teraz wiecej mocy obliczeniowej mam nadzieje ze mi sie telefon nie zapali od temperatury procesora
"Fist in the air, in the land of hypocrisy..."
BB9500;8GB;VodafoneUK;PIN:20CAAE94
BB9000;8GB;VodafoneUK;PIN:20E4DF93
87 to bardzo dobra wersja biorac pod uwage inne przewijajace sie w miedzy czasie, po 88 zdaje sie czy po 90 zobaczylem "Unable to crea...." reset i tylko 85 dzialala inne juz nie. teraz 100 dala mi ciut wiecej niz 87 wiec sie niej bede trzymal, moze nawet jak Ty do czegos oficjalnego.
100 jest szybsza niz 87 ale nie 4 krotnie wiec nie masz sie czym przjmowac. Po jednym dniu niewiele mozna powiedziec, tak naprawde decyzja nalezy do usera czy instalowac czy nie.
pozdrawiam
hmm ani nie potwierdze ani nie zaprzecze, czesto uaktualniam telefon outlook-kalendarz zatem nie jestem idealna wykladnia do oceny baterii. postaram sie jutro popatrzec chociaz pol dnia zebys cos choc troszke wiarygodnego napisac
pozdrawiam