Po 4 dniach użytkowania.. mogę polecić ...114 nie ma najmniejszych kłopotów z tym softem, a różnice pomiędzy np. 99 a 114 są widoczne.
Po 4 dniach użytkowania.. mogę polecić ...114 nie ma najmniejszych kłopotów z tym softem, a różnice pomiędzy np. 99 a 114 są widoczne.
ja po tygodniu wywaliłem 114 na rzecz 113 - miałem już dość resetów i przycinania = ale może to tak tylko u mnie
nie tylko u Ciebie ... tez po tygodniu wywaliłem 114 - resetów nie było ale strasznie wolno działał, zmiana na 113
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Czy jest OS .113 posiadający polski input? System chcę mieć po angielsku, ale bardzo zależałoby mi na polskim słowniku do klawiatury sure-type. Albo czy istnieje możliwość dogrania do tego bez mieszania z całym OSem?
W tej chwili mam oficjalny .133 i nie narzekam (jeden samoczynny reset w ciągu tygodnia), a w wersji "alllang" widziałem tylko .114, o którym zdania są podzielone. Ale chyba będę musiał spróbować...
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Tutaj masz język PL dla Storma wyciągnięty z wersji .114 przeze mnie.
Zawartość archiwum kopiujesz do folderu:
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\*soft jaki masz na BB obecnie*\Java
Odpalasz DMa, on powinien w loaderze znaleźć PL język. Instalujesz go jak inne aplikacje.
Dzięki wielkie, prawie o to chodziłoZainstalowało się, ale to jest polski do interfejsu i komend głosowych. Na liście input language ciągle tylko odmiany angielskiego (specjalnie nawet ustawiałem poslki gdzie się dało i pisałem na SureType - po angielsku zgadywał)
Pewnie brakuje jakiegoś jedngo pliku jeszcze. Postaram się sam pogrzebać w plikach w .114.
EDIT:
Wygrzebałem ze .114 wszystko co miało w nazwie pl - bez zamierzonego efektu. Czy w ogóle jest tam polski dla inputu (jakoś średnio mnie ciągnie do 114 jako całości, to co mam mi styka, poza suretype)?
Ostatnio edytowane przez miloszz ; 28-03-09 o 12:55
Nie krytykować ! Ci którym potrzebne pobierać i podkręcać swoje 9500.
już ściągam ;D - testował ktoś już ten sofcik?