Popieram... popieram
Popieram... popieram
Masz racje, chodzili mi o nawigacje, dzieki za szybka odpowiedz. Czy googlamap dziala tak jak BBmap ze na biezaco pobiera mapy z netu?
Ta. Jak sie przemieszczasz to sie na bierzaco aktualizuje
zainstalowałem 4.7.0.173 i odinstalowałemnadal nie działają dzwięki informacyjn w niestandardowym temacie. Kiszka. Wracam do 4.7.0.148
Ostatnio edytowane przez Tweedle ; 04-09-09 o 10:14 Powód: Podwójny post - scalenie
Czy w tym nowym release od verizona już działają informacje o wiadomosciach na innych tematach niz standardowe?
ciekawe. Dziś zainstaluje te nową 181 i zobacze czy działają dzwonki na tematach niestandardowych
Prawie każdy nowy soft z serii 4.7 wprowadzał niewielkie zmiany w stosunku do poprzedniej wersji, a teraz zauważyłem, że soft 4.7.0.186 w stosunku do 4.7.0.181 musi mieć jakieś poważniejsze zmiany (tak myślę).
Np. plik SFI w katalogu CDMA różni się od poprzedniego o ponad 4MB (w wersji 186 ma 18,4MB, a w wersji 181 - 14,1). Różnice w poprzednich wersjach sięgały góra kilkuset KB. Ponadto jest dużo różnic (na poziomie binarnym oczywiście) w prawie wszystkich plikach odpowiedzialnych za różne funcje w OS, np. aktywację, przeglądarkę, kalendarz, aparat, zegar, mapy, itd. Poprzednie wersje różniły się między sobą góra kilkoma plikami oraz plikami językowymi. Jutro zainstaluję wersję 186 i zobaczę, czy zmiany są tylko w "sercu" OS i też widoczne gołym okiem
Szkoda, że RIM nie udostępnia changelogów do kolejnych wydań. Do 7230, 7290 bardzo często były i wiedziałem jakie nowe funkcje zostały dodane lub jakie błędy zostały wyeliminowane.
7230 --> 7290 --> 8820 --> 9500
[QUOTE=skrzat;53953]Prawie każdy nowy soft z serii 4.7 wprowadzał niewielkie zmiany w stosunku do poprzedniej wersji, a teraz zauważyłem, że soft 4.7.0.186 w stosunku do 4.7.0.181 musi mieć jakieś poważniejsze zmiany (tak myślę).
Np. plik SFI w katalogu CDMA różni się od poprzedniego o ponad 4MB (w wersji 186 ma 18,4MB, a w wersji 181 - 14,1). Różnice w poprzednich wersjach sięgały góra kilkuset KB. Ponadto jest dużo różnic (na poziomie binarnym oczywiście) w prawie wszystkich plikach odpowiedzialnych za różne funcje w OS, np. aktywację, przeglądarkę, kalendarz, aparat, zegar, mapy, itd. Poprzednie wersje różniły się między sobą góra kilkoma plikami oraz plikami językowymi. Jutro zainstaluję wersję 186 i zobaczę, czy zmiany są tylko w "sercu" OS i też widoczne gołym okiem
Jak zainstalujesz to daj znaćciekawy jestem co poprawili i jak szybko chodzi
![]()