Nowa wersja jest już dostepna od wczoraj na pierwszej stronie, zapomniałem dodać info (napisałem tylko w shoutbox'ie).
Dodano wersję *.90
Informacja z ostatniej chwili, najnowszy OS (*.90) dla Storm'a wyświetla pełną klawiaturę QWERTY w trybie "portretowym" (czyli w pionie), we wcześniejszych wersjach było SureType na które wiele osób narzekało. Na dowód tego dodaje screenshota.
Ostatnio edytowane przez Domestos vs Cif ; 22-01-09 o 21:57
Chciałem powiedzieć że linki z *.90 nie działają, możesz załadować jeszcze raz?
Witam... w którym miejscu są te linki?
Pytanko... czy nowy OS *90 posiada również J. polski?
Wczoraj wrzuciłem*85 i żal by mi było go stracić ... z góry dzięki za odpowiedź.
Witam,
Taka moja rada skromniutka.
Jezeli ktos ma .88 (ostatni przed 90) nie polecam uaktualnienia. Co prawda poprzedni firmware umozliwial ladownie baterii tylko podczas podlaczenia USB jednak wiekszosc funkcji telefonu dzialala rewelacyjnie. Z softem 90 mam sa pewne problemy i trzeba byc wytrwalym zeby go uzywac... moja cierpliwosc sie powoli konczy wiec biegam z dwoma telefonami.
pozdrawiam
"Fist in the air, in the land of hypocrisy..."
BB9500;8GB;VodafoneUK;PIN:20CAAE94
BB9000;8GB;VodafoneUK;PIN:20E4DF93
nie radze instalować 90 tki ,co prawda ma ładniejsze klawisze ale jest całkowicie nieprzewidywalna
Wyłącza radio itp itd właśnie wracam do mojej ulubionej .87i poczekam chyba na jakaś oficjalna wersje RIMu bo mam juz dosyć testowania
pozdro dla wszystkich STORMISTOW