Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Fercik!
Gratuluję udanego zakupu. Może dlatego, że sam szkolę sprzedawców i tym podobnych - jestem nieco skrzywiony. Bo:
1. Nie lubię przywoływać do porządku Sprzedającego przy pomocy pały
2. Dziwi mnie, kiedy po kilku interwencjach odzywa się dwóch wspólników (sprzedających), a żaden nie wie, o co chodzi.
3. Trudno ich nazwać oszustami. Raczej NIECHLUJAMI, którzy mają dojście do jakichś aftersales w GB i z tego chcą żyć. Mimo wszystko - brak standardów nie jest usprawiedliwieniem.
Nie będę więcej ględził. Sprawa jest w toku. Sprzedawca zobowiązał się do dostarczenia nowej jeżyny kurierem, który ma odebrać tą "przedmiotową". Po owocach....etc. Dam znać o efekcie. Na razie - mija niedługo miesiąc od rozpoczęcia tej katorgi
Rzeczy proste są najlepsze
Hmm... ogólnie to chyba na dobre forum trafiłem bo dziś strasznie mnie korciło żeby zamówić: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] :P
No ale się powstrzymałem...
Dobre jest też to:
Czekam na odpowiedź na proste pytania już od 12.00....Kod:Celem uzyskania dodatkowych informacji proszę o kontakt e-mail`owy. Nasz system jest w pełni zautomatyzowany, dzięki czemu czas na odpowiedź nie powinna przekraczać paru godzin.
pozdro
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
podobieństwo - poraża - "zabija na śmierć".
jak uważasz?
skłaniałbym się bardziej za zakupem bb od kogoś z bbforum.
pamiętaj przy zakupie htc, jeśli chcesz mieć bis, to że możesz założyć tylko do 3 kont mailowych (żeby mieć więcej wyjściem jest wykonać przekierowania innych skrzynek).
BB to BB.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
Przecież nie chodzi mi o HTC... Podałem tylko link do aukcji.. mogłem podać do innego telefonu jaki ma w sprzedaży.. chodziło mi, że to ten sam sprzedawca
pozdro
//edit
co do kupowania od kogoś na forum to czekam nadal na oferty na PW :P