BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
chłopaki wasze odpowiedzi to chyba żart... zwracam się z uprzejmą prośbą... i wymieniłem o jaki OS mi chodzi.... żaden powyżej 4.6 mi nie odpowiada... i chyba nie musze tłumaczyć dlaczego? ... choć może kogoś interesują moje preferencje co do softu... w co wątpie - bynajmniej chyba to nie jest miejsce na takie dyskusje... jbc w na ten temat zapraszam na wymiane zdań poprzez priva.
Ponawiam prośbę o podanie mi dokładnego nr. OSa 4.6 w którym znajdę - oznakowanie połączeń (odebrane, nieodebrane, wykonane, przychodzące) oraz historie połaczeń danego numeru...
nie proszę o nic więcej jak o udzielenie takiej informacji. Jesli to zatrudne lub nie posiadacie takiej wiedzy to poszukam gdzie indziej - jednak apeluje do kompetentnej osoby o udzielenie mi informacji na której mi zależy
serdecznie pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Castor ; 31-10-11 o 00:04
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
no właśnie zaistalowałem najnowszy z 4.6... myślałem w podobny sposób co Ty... ale tak nie jest - i Ty i ja Jesteśmy w błędzie. ;/ nie ma tych opcji.
to nie jest bezsensowne pytanie. Gdzie widzisz w nim bezsens? - OS ponad 4.6 w ogole mi nie odpowiadają... pod wieloma wzgledami. 4.6ma wszystko tak jak byc powinno - takie mam upodobania.
Pytanie Jest normalne. a to czy ktoś widzi sens czy nie w posiadaniu starszego niż najnowsze OSy to już chyba sprawa indywidualna.
Dalej ponawiam pytanie. moze ktoś z uzytkowników OS 4.6 by sie wypowiedział. juz (2 wersje sprawdziłem najnowszą z 4.6 i czyba najstarszą... ułatwiło by mi sprawe gdyby ktoś poprostu podał konkretny nr OSa)
serdecznie pozdrawiam nie gburów
P.S. wolicie odpowiadać bez udzielenia odpowiedzi czyli 'bez sensu" zamiast odpowiedzieć na pytanie (o ile zna sie odpowiedź) - tylko tego chciałem by ktoś napisął np. "Jest to OS 4.6.123*" - a myślałem, że mam doczynienia ze znawcami tematu.
Proszę bardzo: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Zerknij sobie na stronę 20 tej instrukcji. Skoro RIM ją wydał i takimi kolorami jak piszesz opisał rodzaje połączeń, to chcesz mi powiedzieć, że tylko w jednym jedynym OSie, tym który Ty miałeś szczęście użytkować tak to wyglądało? A w pozostałych tej funkcjonalności nie ma? Szczęściarz. Poważnie.
No. Tu mnie masz. Nie zapisywałem sobie tego, a powinienem w którym OSie dla 8900 RIM co zmieniał. Znaczy nie jestem znawcą tematu, zmartwiłeś mnie![]()
Nie no nie chciałem nikogo zmartwić
O! właśnie tych oznaczeń, ze strony 20tej brakuje... wydawać by sie mogło, że to duperela... ale kiedy nie wiadomo czy to połączenie było odebrane, wykonane, czy nieodebrane - zaczyna byc juz troche niewygodnie. MOżesz się śmiać... ale nie ma tego w OSie, który mam teraz. Pozatym brakuje równie istotnej funkcji jaką była HISTORIA danego numeru, na która mozna było sobie wejść ze spisu ostatnich połączeń.
Nadal czekam na któregos uzytkownika 8900 z os'em 4.6 który moze mi wskazać interesujaca mnie wersje.
P.S. Markowski - dziekuje choćby za zaintersowani sie sprawą![]()
a ktora masz teraz - Twoj profil nie jest uzupelniony?
A tak w ogole, to watpie aby ktos tutaj mogl pomoc, bo to moze nie musi byc wina OSa tylko tego, ze cos podczas instalacji przebieglo nieprawidlowo.
W ciagu tych 4 dni spokojnie wyprobowalbys wszystkie OSy (raptem kilka multilangow) zamiast meczyc sie z tym problemem - bo mozesz tak do smieci czekac, gdzy uzytkownikow z 4.6 na 8900 to juz mozna ze swieca szukac. Zaczalbym jednak od wipe'a i ponownej reinstalki z selektywnym przywracaniem bekapu (bez ustawien i uprawnien aplikacji).
czy jest możliwe, że nie mogę zrobić automatycznej aktualizacji OS z 4.6 na 5.0 przez BB bo sieć PLAY nie ma tego w swojej opcji ? ( na wyświetlaczu wychodzi napis brak aktualizacji gdy robie aktualizację automatyczna )
Wiec zastosuj się do FAQ 1.11 to zaktualizujesz bez problemu.
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
BOLD 9650 6.0.0.280 na testach
9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane