Witam,
Chciałbym kupić nowego BB (przesiadka z SE M600i), którego używałbym w sieci Play na kartę. W związku z tym, że nigdy nie posiadałem telefonów tej firmy mam pytanie odnośnie tego na jakim modelu(modelach) powinienem się skoncentrować (poza zapewne Boldem)?
BB musi mieć wi-fi, wbudowany gps, aparat. Co do pozostałych cech to dobrze by było gdyby były te same (a najlepiej lepsze) niż oferował mi SE M600i
Wyczytałem gdzieś, że by korzystać z push-email trzeba wykupić jakiś abonament na tę usługę. Czy jest to konieczne? I czy ten abonament odnosi się tylko do usługi @ czy także daje on jakieś profity w dostępie do internetu przez BB? Czy możliwe jest korzystanie w BB z dostępu do @ taki jaki oferował mi M600i (pobierał @ tylko wtedy gdy mu kazałem, a nie automatycznie) i czy wtedy do takiego pobierania nie trzeba już wykupywać specjalnego abonamentu, tylko płatność jest normalnie, jak za pobrane KB.

, a nie automatycznie) i czy wtedy do takiego pobierania nie trzeba już wykupywać specjalnego abonamentu, tylko płatność jest normalnie, jak za pobrane KB.
Odpowiedź z cytatem