Cześć mam na imię Darek i chętni poznam ... paniea tak poważniej to jestem użytkownikiem BB 8520 od 2 lat i zastanawiam się nad zmianą na coś lepszego dlatego częściej tutaj teraz będe
Cześć mam na imię Darek i chętni poznam ... paniea tak poważniej to jestem użytkownikiem BB 8520 od 2 lat i zastanawiam się nad zmianą na coś lepszego dlatego częściej tutaj teraz będe
Hej,
fajnie, że jesteście![]()
dopiero zaczynam z BB, więc pytań będzie mnóstwo![]()
Je cherche qqn pour parler via bb..
Jestem tu nowyoraz dopiero stanę się posiadaczem pierwszego w życiu BB (jego zalety tak zachwalali moi koledzy, że postanowiłem zostać użytkownikiem BB) Sporo już na temat BB czytałem i powiem jedno - SUPER SPRAWA!!! Nie mogę się doczekać kiedy to dojdzie do mnie zakupiony BB 9360 CURVE Korzystać będę z Bis Play
Pochodzę z Ząbek k. Warszawy Fajnie do was dołączyć!!!
Swojego BB jeszcze nie mam ale najpierw trzeba coś poczytać zanim wyda się kasę
Czaję się BB 9810 ale to dopiero gdzieś w marcu......będzie dużo czasu na wirtualne zaznajomienie się ze sprzętem
Cześć.
Szczęśliwy (chyba) posiadacz BB 9520.
Miałem krótko 9500 ale mnie zniechęcił do BB jednak po przeczytaniu dobrych opinii na temat 9520 postanowiłem znowu się wpuścić w ... jeżyny![]()
Póki co jest ok ale brakuje mi odtwarzania plików FLAC i radia![]()
Liczę na to, że znajdzie się na to rada.
Tu była zakazana reklama
Witam wszystkichBB posiadam od dwóch dni, choć chęć posiadania BB urodziła się jeszcze w listopadzie zeszłego roku. Czytam forum i się uczę, mam nadzieję że nie będę się zbytnio narzucał
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
To moja pierwsza jeżyna
Zmęczony Androidami (które od siebie się w ogólnie nie różnią oprócz wyglądem) postanowiłem spróbować czegoś nowego, czy BlackBerry. Mam nadzieję, że problemy z aktualizacją urządzeń RIM są zdecydowanie mniejsze niż na Androidach.
Pozdrawiam!
Czesc wszystkimCalkiem pomocne to forum
Pozdrawiam